counter

Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη νίκη της στο “The Voice”

Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη νίκη της στο “The Voice”
Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη νίκη της στο “The Voice”

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου ήταν η παίκτρια που κατάφερε να αναδειχτεί η μεγάλη νικήτρια του “The Voice Of Greece”.

Η νεαρή κοπέλα που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές με την μαγική φωνή της, κατέκτησε την κορυφή στον χθεσινοβραδινό τελικό του μουσικού show του ΣΚΑΙ.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Ιωάννα βρισκόταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά τη νίκη της στο “The Voice”, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή “Σου-Κου Family” και μίλησε για όλους και για όλα στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Είμαι τελειομανής. Προσπαθώ πάντα να βγάζω το καλύτερο αποτέλεσμα που γίνεται. Πιστεύω ότι πάντα ήμουν ο εαυτός μου και αυτό φαίνεται, δεν μπορείς να υποκριθείς. Πάντα είχα αυτό τον στόχο, να βγω να είμαι αληθινή και αυθόρμητη. Ο κόσμος το εκτίμησε αυτό. Και οι δύο μου γονείς έχουν πολύ σωστή φωνή. Νομίζω η προγιαγιά μου είχε ωραία φωνή. Ο μπαμπάς μου έλεγε συνέχεια ότι αν θέλω κάτι να βγει καλά, πρέπει να το δουλέψω πάρα πολύ, μέχρι να είμαι 100% σίγουρη. Δεν ήταν αυστηροί όταν τους είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι.

Την Έλενα Παπαρίζου την αγαπώ πάρα πολύ, συγκινούμαι όταν μιλάω για εκείνη.

Έχω τη νόσο του Στάνγκαρτ, είναι μια πραγματικότητα. Είναι μια δυσκολία με την όραση. Με δυσκολεύει να διακρίνω από μακριά πρόσωπα. Κανονικά είναι ανίατη ασθένεια. Θεωρούν ότι σε κάποια χρόνια θα έχει βρεθεί θεραπεία. Δεν με επηρεάζει σε αυτά που θέλω να κάνω, απλά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητά μου. Το ανακάλυψα όταν ήμουν 3η Γυμνασίου. Δεν με εμποδίζει από το να κάνω αυτά που θέλω και ονειρεύομαι. Θα ήθελα να φύγω εξωτερικό κάποια στιγμή. Δεν βάζω σε τίποτα Χ, θέλω να ψάξω πράγματα να δω τι μου ταιριάζει», είπε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR