counter

Ισχυρές καταιγίδες την Κυριακή

Ισχυρές καταιγίδες την Κυριακή
Ισχυρές καταιγίδες την Κυριακή

Καιρός

Στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς, πρόσκαιρα ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ι σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές αλλά και  βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην κεντρική Μακεδονία νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν, κυρίως, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση αναμένεται τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και σταδιακή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι  θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Πρόγνωση καιρού για 08-09-2014

Τη Δευτέρα στα βορειοανατολικά προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους αλλά και καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR