counter

Ισορροπιστής: Το πραγματικό όνομα, οι επιτυχίες και η δουλειά στη λαϊκή αγορά

Ισορροπιστής: Το πραγματικό όνομα, οι επιτυχίες και η δουλειά στη λαϊκή αγορά
Ισορροπιστής: Το πραγματικό όνομα, οι επιτυχίες και η δουλειά στη λαϊκή αγορά

Αίσθηση προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής 3/6 η δήλωση που έκανε ο ράπερ Ισορροπιστής ότι δουλεύει και σαν παραγωγός σε λαϊκή αγορά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναζητήσεις για το ποιος είναι ο τραγουδιστής πήραν «φωτιά» και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνον.

Ισορροπιστής: Το πραγματικό όνομα και η ιστορία πίσω από το ψευδώνυμο

Μπορεί να τον γνωρίζουμε σαν «Ισορροπιστή», ωστόσο το πραγματικό του όνομα είναι Νίκος Παυλίδης και μάλιστα σε συνέντευξή του, έχει αποκαλύψει πως του ήρθε η ιδέα για το ψευδώνυμό του. «Το όνομα «Ισορροπιστής προήλθε  όταν έπεσα από έναν φωταγωγό σε ηλικία τεσσάρων ετών. Προσγειώθηκα ανάμεσα σε σούβλες, γυαλιά και διάφορα άλλα πράγματα. Όλοι έκαναν τον σταυρό τους επειδή δεν έπαθα τίποτα», αποκάλυψε.

Ισορροπιστής: Η δουλειά στη λαϊκή αγορά

«Είμαι στις λαϊκές απ’ τα γεννοφάσκια μου. Ο πατέρας μου δούλευε εδώ για  πάνω από σαράντα χρόνια. Στα δεκατέσσερά μου ξεκίνησα να έρχομαι κι εγώ, δειλά δειλά.  Ερχόμουν τα Σάββατα και τις υπόλοιπες μέρες πήγαινα σχολείο. Όταν τελείωσα με το σχολείο και τον στρατό, ανέλαβα εγώ», αναφέρει ο Ισορροπιστής και συνεχίζει λέγοντας:

«Ο πατέρας μου έβλεπε ότι με τράβαγε το μπάσκετ και με ρώτησε τι ήθελα να ακολουθήσω. Του είπα ότι με ενδιέφερε η λαϊκή. Εκείνη την εποχή ήταν άλλα χρηματικά ποσά. Αυτό με βοηθούσε να αντεπεξέλθω στα έξοδα που είχα για την μουσική μου, όπως το στούντιο. Βλέπεις, τότε δεν υπήρχαν τα home studio που υπάρχουν τώρα και η όλη διαδικασία απαιτούσε χρήματα.  Σκέφτηκα ότι η καλύτερη λύση είναι να δουλεύω στην λαϊκή για να μπορώ να ασχοληθώ με το χόμπι μου, την μουσική. Ανέκαθεν μου άρεσε η ραπ. Επίσης,  μου άρεσε πολύ και ο χορός. Ξεκίνησα να χορεύω break dance στα δεκατέσσερα. Ακόμα και τώρα, χόμπι θεωρώ τη μουσική μου».

Πλέον μάλιστα, είναι και εκπρόσωπος της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στις δημόσιες σχέσεις, ενώ έχει και τον δικό του πάγκο.

Όσο για τις επιτυχίες του σαν ράπερ; Πολλές. Η «Εμμονή» με την Κατερίνα Στικούδη, σαν μέλος των Νέβμα, το τραγούδι «Τον Έλεγχο Χάνω», το  «Σε Παρακαλώ» με τον Νίκο Βουρλιώτη, είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που αγαπήσαμε. Θα σταθούμε φυσικά και στην τεράστια επιτυχία του 2008 (Μην κάνεις πως) Δε Θυμάσαι με τις Mystique.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR