counter

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είπε την αλήθεια της για το bullying στο GNTM"

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είπε την αλήθεια της για το bullying στο GNTM"
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είπε την αλήθεια της για το bullying στο GNTM"

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε την Τετάρτη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying που δέχθηκε στο ριάλιτι μόδας.

«Νομίζω πως στιγμές δύσκολης θέσης έχουμε περάσει όλοι στον χώρο. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος αυτός της τηλεόρασης. Το bullying, όμως, είναι κάτι βαρύ σαν ορισμός και δεν πρέπει να το λέμε εύκολα. Πιστεύω ότι είπε την αλήθεια της. Δεν θεωρώ ότι δηλαδή υπερέβαλε σε αυτό που είπε.

Διαβάστε επίσης: Hλιάνα Παπαγεωργίoυ: Η μακροσκελής ανάρτηση για το μπoυλινγκ στο GΝTM – “Δεν αποτελεί προσωπική επίθεση”

Έχω ακούσει την συνέντευξη της σε εκείνο το podcast. Εκείνο που άκουσα είναι ότι την περίοδο που γυριζόταν το σόου, ενώ έδειχνε ότι τα πράγματα ήταν καλά, δεν ήταν. Αυτό δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που ζουν πολλοί άνθρωποι που είναι μπροστά στις κάμερες γιατί, κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε πάντα να δείξουμε τα συναισθήματα μας.

Πρέπει να κρατάμε και μια διπλωματική στάση, να τα έχουμε καλά με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Έχω ζήσει γενικότερα δύσκολες στιγμές στον χώρο πάρα πολλές. Ειδικά στο ξεκίνημα που, το 2013, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για την μόδα από την άποψη ότι δεν είχαμε καθόλου λόγο. Δεν αφορούσε κανέναν τι άποψη έχεις εσύ σαν μοντέλο.

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές και στο GNTM, που διαφωνούσαμε, που εγώ ως πιο καινούρια ένιωθα ότι ο λόγος μου ίσως δεν μετράει τόσο πολύ, αλλά το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ ήμουν το φρέσκο πρόσωπο. Και σε εμάς υπήρχαν στιγμές που ανέβηκε η ένταση, αλλά ήταν της στιγμής. Μετά όλα καλά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR