counter

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Η "Μπονάτσα" άφησε τα "Άλλα κόλπα" κι έγινε μαμά!

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Η "Μπονάτσα" άφησε τα "Άλλα κόλπα" κι έγινε μαμά!
Ισαβέλλα Βλασιάδου: Η "Μπονάτσα" άφησε τα "Άλλα κόλπα" κι έγινε μαμά!

Βλασιάδου

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Τεριάννας Παππά η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου άφησε τα ...«Άλλα κόλπα» και έγινε μαμά. Μπορεί να είχε συμμετάσχει σε αρκετά γνωστά σίριαλ, όμως η δημοφιλία της απογειώθηκε την εποχή που έκανε τα σκέρτσα της στα  «Άλλα κόλπα»! Εκεί εμφανιζόταν στο πλευρό του αξέχαστου Βλάση Μπονάτσου ως «Μπονάτσα». Η Ισαβέλλα Βλασιάδου,την οποία πολλοί αποκάλεσαν Ελληνίδα Τζέσικα Ράμπιτ -με το κατάκκοκινο μαλλί και την εικόνα της femme fatale -,παρουσίαζε τότε μια εντελώς διαφορετική εικόνα του εαυτού της.

Επειτα από πληθώρα ελληνικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων,στο πίκ της καριέρας της ,έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη showbiz και απόλαυσε στο έπακρο τη μητρότητα. Η καλλιτέχνις, η οποία διανύει τη πέμπτη δεκαετία της ζωής της, παραμένει το ίδιο γοητευτική, αφού φροντίζει το σώμα της με σωστή διατροφή και συστηματική γυμναστική.

Ο έρωτάς της με τον Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη,που κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο, προστατεύτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας ,όπως επιθυμούσαν οι ίδιοι. Όταν παντρεύτηκαν, η ηθοποιός αφοσιώθηκε 100% στην οικογένειά της και προτίμησε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δουλιεά. «Με το που έκανα το παιδί μου,απομακρύνθηκα,για να το μεγαλώσω. Δεν είχα φανταστεί βέβαια ότι μετά θα ήταν δύσκολο να ξαναμπώ. Δεν συνειδητοποιείς πόσο παράξενος είναι ο χώρος μας. Μπορεί ο κόσμος να σε θυμάται,αλλά προχωράνε τα πράγματα, μπαίνουν καινούργα πρόσωπα. Σιγά σιγά ήθελα να επιστρέψω, αλλά δεν ήταν τόσο έυκολο, πόσο μάλλον να το κάνω με τον τρόπο που ήθελα».    

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR