counter

Iq160: Δείτε την Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην 1η της σειρά, θα εκπλαγείτε

Iq160: Δείτε την Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην 1η της σειρά, θα εκπλαγείτε
Iq160: Δείτε την Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην 1η της σειρά, θα εκπλαγείτε

Πρεμιέρα έκανε η σειρά του Star,  «IQ 160», την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 21.00 και ανάμεσα στους ηθοποιούς που ξεχώρισαν ήταν και ο Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου. Εμείς, ψάξαμε και την βρήκαμε στην 1η της σειρά και σίγουρα θα εκπλαγείτε, αφού μοιάζει ολόιδια με σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η κούκλα αδερφή της συμμετείχε στη σειρά του Star "IQ 160"!

Iq 160: Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην 1η της σειρά

Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην σειρά του ΑΝΤ1, "Ιδιαιτέρα για κλάματα", το 2.000. Η πλοκή της σειράς, ήταν η εξής:

Η Λίζα είναι ένα κορίτσι από το Βόλο και ζει μόνη στην Αθήνα. Η επιχείρηση στην οποία εργαζόταν ως γραμματέας πρόσφατα έκλεισε και η Λίζα βρίσκεται σε αναζήτηση δουλειάς. Της συμπαραστέκονται οι δύο αγαπημένες της φίλες και ο Σταμάτης που μένει στο απέναντι διαμέρισμα και είναι επίσης και ερωτευμένος μαζί της. Η Λίζα μετά από πολλούς μήνες ανεργίας καταφέρνει να γίνει ιδιαιτέρα γραμματέας ενός γοητευτικού διευθυντή μιας φαρμακευτικής εταιρίας. Κι ενώ η ζωή της φαίνεται να τακτοποιείται στην πραγματικότητα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού ο διευθυντής αποδεικνύεται λάτρης του γυναικείου φύλου και μάλιστα άπληστος. Τα ραντεβού του περνούν όλα από τη Λίζα, η οποία τον ερωτεύεται επίσης και προσπαθεί να σαμποτάρει την ερωτική του δραστηριότητα. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν ο διευθυντής αποφασίζει να παντρευτεί. Θα καταφέρει άραγε η Λίζα να αποτρέψει το μοιραίο;

Εμείς, την εντοπίσαμε σε δύο βίντεο και πραγματικά, μοιάζει να μην έχει αλλάξει καθόλου!

Ιδού λοιπόν:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR