counter

Ιουλία Καλλιμάνη: Έχεις δει την μητέρα της; Μοιάζει σαν την μικρή της αδερφή

Ιουλία Καλλιμάνη: Έχεις δει την μητέρα της; Μοιάζει σαν την μικρή της αδερφή
Ιουλία Καλλιμάνη: Έχεις δει την μητέρα της; Μοιάζει σαν την μικρή της αδερφή

Η Ιουλία Καλλιμάνη, είναι από τις Ελληνίδες τραγουδίστριες οι οποίες έχουν δει την καριέρα τους να εκτοξεύεται, αφού έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Όποτε της το επιτρέπει το φορτωμένο της πρόγραμμα, δεν παραλείπει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της και ειδικά με την μητέρα της, που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

"Θέλω να παντρευτώ και σαν τρελή να κάνω παιδιά. Δεν υπάρχει αυτό που λένε “να αφιερωθώ για τα επόμενα χρόνια στην καριέρα μου”. Πολλές φορές όταν το σκέφτεσαι έτσι, μπορεί να απορροφηθείς, να περάσουν τα χρόνια, να μην κάνεις ούτε καριέρα, ούτε τίποτα, ούτε γάμους και ξαφνικά να πεις “άφησα να περάσουν τα χρόνια;” Όλα αυτά έρχονται από τις ενέργειές μας, από το σύμπαν, από το Θεό", εξομολογήθηκε στην εκπομπή The 2Night Show και σίγουρα οι γονείς της, είναι το πρότυπό της.

Διαβάστε επίσης: Ιουλία Καλλιμάνη: Η ηλικία, το βιογραφικό και ο ξαφνικός χαμός του πατέρα της

Η τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και εμείς εντοπίσαμε σε ανάρτησή της, την μητέρα της! Η Ιουλία Καλλιμάνη και η μητέρα της, μοιάζουν πάρα πολύ στο πρόσωπο και από τις ελάχιστες διαφορές που έχουν, είναι ότι η μια είναι μελαχρινή και η άλλη ξανθιά. Φυσικά, η κυρία Καλλιμάνη είναι και εξαιρετικά νέα σε ηλικία, επομένως οι δυο τους μοιάζουν περισσότερο σαν αδερφές παρά σαν μαμά και κόρη!

Δες την σχετική φωτογραφία με την Ιουλία Καλλιμάνη και την μητέρα της:

Photo Credits: Instagram @iouliakallimani_official

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR