counter

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του μετά από 25 χρόνια γάμου

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του μετά από 25 χρόνια γάμου
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του μετά από 25 χρόνια γάμου

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και την Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Κοινωνία ώρα Mega” μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό του με την σύζυγό του, με την οποία μετρούσαν μαζί 25 χρόνια κοινής πορείας.  

Δείτε επίσης - Κοινωνία ώρα Mega: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη- Τα πρώτα λόγια 

Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Η εξομολόγηση για το διαζύγιο 

“Έχω κάνει έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια. Έχω χωρίσει. Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει” είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και συνέχισε για τον γιο του:  

“Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στενοχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Χάθηκαν στιγμές. Δεν ξέρω αν αναπληρώνονται αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς όμως, ακόμα και το γεγονός ότι δεν με έβλεπε τόσο συχνά, το πήρε θετικά και κατάλαβε ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι γιατί δεν σου χαρίζεται τίποτα. Οπότε νομίζω ότι με τα χρόνια με δικαιολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει παράπονα”. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR