counter

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η αποκάλυψη για τις αρχές της συνεργασίας του με την Ανθή Βούλγαρη

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η αποκάλυψη για τις αρχές της συνεργασίας του με την Ανθή Βούλγαρη
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η αποκάλυψη για τις αρχές της συνεργασίας του με την Ανθή Βούλγαρη

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο, Χριστίνα Πατσιώκα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην καριέρα και την οικογένειά του, στα «πισώπλατα μαχαιρώματα» στο χώρο της δημοσιογραφίας, τις δύσκολες συνεργασίες, αλλά και τη σχέση του με την Ανθή Βούλγαρη, η οποία είναι το ταίρι του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Η καριέρα και η προσωπική ζωή

«Κλείνω 35 χρόνια στη δημοσιογραφία, στην αρχή ήταν δύσκολα, μετά πιο εύκολα. Όταν μπαίναμε στη δημοσιογραφία ήμασταν 2-3 χρόνια άμισθοι και αν σε έπαιρναν άμισθο είχες μεγάλη τύχη. Η δημοσιογραφία είναι έρωτας. Όταν ξεκινούσα τη δημοσιογραφία, δούλευα στα ναυτιλιακά στον Πειραιά. Ήταν καλή δουλειά. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε τροφοδοσίες πλοίων, σε διάφορες δουλειές. Από 16-17 χρονών δούλευα. Η πρώτη φορά που μπήκε το όνομά μου σε άρθρο ήταν σε κάτι ανακοινώσεις και κάτι φαρμακεία. Κάναμε ό,τι συμπληρωματική δουλειά υπήρχε. Μου ανέθεσαν να πάω στη Βουλγαρία για έναν γιατρό που θεράπευε τον καρκίνο. Πήγα για 8 ώρες και έγραφα για 3 εβδομάδες. Ήταν μεγάλη επιτυχία αυτό το θέμα, είχε κάνει πάταγο.

Το ότι εργάζομαι πολλές ώρες μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή, θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με το γιο μου όταν μεγάλωνε. Ο γιος μου είναι 29 ετών, εργάζεται στην Αμερική. Στεναχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσε. Σε πολλά ζητάω τη συμβουλή του. Ενοχλούσε το γιο μου που ήμουν αναγνωρίσιμος, επειδή ήθελε να πατήσει στις δικές του δυνάμεις, ήθελε να κάνει τη δική του καριέρα. Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα. Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δε γίνονται αυτά» εξομολογήθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη

«Η γνωριμία μας έγινε πριν 4 σεζόν. Η Ανθή έβγαινε στην εκπομπή και έκανε μια στήλη των social media. Στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήθελε να βάζει τα δικά της θέματα. Την πρώτη χρονιά αυτό. Μετά, τη δεύτερη χρονιά που εγώ έκανα το πολύ πρωινό στο Open, εγώ τους είχα προτείνει να πάρω την Ανθή. Εκείνη σεβάστηκε την εμπειρία μου, όπως κι εγώ τη φρεσκάδα που έφερνε αυτό το νεανικό. Αυτό πήγε πολύ καλά και μετά τα έφερε έτσι η ζωή που συναντηθήκαμε στο Mega», είπε o Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την Ανθή Βούλγαρη.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR