counter

Ινκόγκνιτο με τα παιδιά του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων

Ινκόγκνιτο με τα παιδιά του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων
Ινκόγκνιτο με τα παιδιά του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Οικογενειακές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης ζει ο Γιώργος Τσαλίκης στον ελεύθερό του χρόνο και όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν επιφορτίζουν ασφυκτικά το πρόγραμμά του. 

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστείων απαθανάτισε ο φακός του FTHIS.GR τον Γιώργο Τσαλίκη με τους τρεις γιους του, τον 10χρονο Βασίλη, τον 8χρονο Χάρη και τον 5χρονο Άγγελο. Ο Γιώργος Τσαλίκης, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, επέλεξε να εμφανιστεί με casual outfit και… αινιγματική διάθεση.

Ο τραγουδιστής φορώντας στο κεφάλι του κουκούλα θέλησε να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ανωνυμία του απολαμβάνοντας ινκόγκνιτο την βόλτα του με τα παιδιά του χωρίς να συγκεντρώνει πάνω του αδιάκριτα βλέμματα θαμώνων του εμπορικού κέντρου.

Τα τρία παιδιά του είναι για εκείνον πηγή χαράς και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες πατέρας και γιοι είχαν σύμπνοια μέχρι και στο outfit τους δείχνοντας όλοι μαζί μια παρέα! Ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίστηκε χωρίς την σύζυγό του που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να τους ακολουθήσει στην οικογενειακή βόλτα τους. Aλλά οι 4 τους φαίνεται ότι την απόλαυσαν με την καρδιά τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR