counter

Ίνα Ταράντου: Η προσωπική ζωή της δημοσιογράφου και η εκπομπή στην ΕΡΤ

Ίνα Ταράντου: Η προσωπική ζωή της δημοσιογράφου και η εκπομπή στην ΕΡΤ
Ίνα Ταράντου: Η προσωπική ζωή της δημοσιογράφου και η εκπομπή στην ΕΡΤ

Αρκετά χρόνια παρουσίας στα ΜΜΕ μετράει η δημοσιογράφος Ίνα Ταράντου. Το κοινό, ενδιαφέρεται να μάθει τα πάντα για εκείνη και αναζητήσεις για την προσωπική ζωή, την είσοδό της στον χώρο σε νεαρή ηλικία τον σύντροφό της που σκοτώθηκε σε τροχαίο αλλά και την εκπομπή της, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Εμείς λοιπόν, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη.

Ίνα Ταράντου: Η καριέρα και το ξεκίνημα σε μικρή ηλικία

Η Ίνα Ταράντου έχει μια αξιοήλευτη καριέρα, η οποία και ξεκίνησε από μικρή ηλικία καθώς στα 22 της κάλυψε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και τον εμφύλιο πόλεμο του 1991-1992, ως πολεμική ανταποκρίτρια του τοπικού καναλιού «IΟΝΙΑΝ TV». Η καταγωγή της άλλωστε είναι από την Κέρκυρα. Μετά από αυτόν τον σταθμό στην επαγγελματική της ζωή, ήρθε στην Αθήνα. Αρχικά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στο ΣΚΑΪ, σε σύντομο χρονικό διάστημα πήγε στο STAR, όπου έμεινε για 14 χρόνια και ασχολήθηκε με τη σύνταξη και την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Στη συνέχεια παρουσίασε το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ «Tου νερού τα παραμύθια» στην ΕΡΤ3, ενώ φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1 να παρουσιάζει την εκπομπή «Η ζωή αλλιώς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ina Tarantou (@inatarantou)

Ίνα ταράντου: Η προσωπική ζωή και τα παιδιά 

Η ίδια, είναι μαχήτρια της ζωής και έχει περάσει δύσκολα, αφού όπως εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της: ''Προσωπικά έχω αποδεχθεί ότι η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Υπάρχουν κάποιοι σταθμοί που με σημάδεψαν και τους θεώρησα μαθήματα για να δω τη ζωή υπό διαφορετικό πρίσμα. Μία τέτοια στιγμή ήταν στα δεκαοχτώ μου, όπου είχα ένα ατύχημα με μηχανή και σκοτώθηκε ο φίλος μου. Αυτό το γεγονός με σημάδεψε. Μία άλλη ήταν ο θάνατος του πατέρα μου μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου. Επειδή έλειπα από την Κέρκυρα, δεν τον είχα ζήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Στεναχωρήθηκα βαθιά. Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα. Μία τρίτη, όταν βρέθηκα χωρίς δουλειά.  Ήμουν στο μηδέν οικονομικά και το εξομολογούμαι πρώτη φορά. Δεν το γνωρίζει κανείς. Συνήθως βλέπουν μία παρουσιάστρια που έχει μία εκπομπή και λένε «τι ωραία περνά». Δεν ξέρει κανείς την ιστορία πίσω από τον άνθρωπο. Βρεθήκαμε στο μηδέν οικονομικά, με δύο μικρά παιδιά -και αυτό ήταν εξαιρετικά δύσκολο.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ina Tarantou (@inatarantou)

Ίνα ταράντου: Η εκπομπή στην ΕΡΤ 

Η Ίνα Ταράντου, παρουσιάζει φέτος την «Ζωή αλλιώς», και σε συνέντευξή της έχει αναφέρει: «Αρκετοί πιστεύουν ότι άμα δουλεύεις στην ΕΡΤ είναι σαν να είσαι στο δημόσιο. Εγώ δεν είμαι υπάλληλος της Κρατικής Τηλεόρασης. Εγώ παίρνω κάποια επεισόδια ανά τρεις μήνες, τα οποία κρίνει μια επιτροπή. Αν θεωρεί ότι αξίζουν, τα ανανεώνει, αλλιώς τα κόβει. Συνεπώς, δεν υπάρχει μονιμότητα σε αυτό που κάνω. 

Και τις δύο εκπομπές τις κέρδισα με το σπαθί μου. Δεν έχω βολευτεί στην ΕΡΤ γιατί δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Το βόλεμα σημαίνει να πας κάπου μόνιμα και να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Εγώ είμαι σε ένα κανάλι, στο οποίο κρίνομαι κάθε τρεις μήνες. Αν κάτι δεν αρέσει, αν κάποιοι το βαρεθούν, αν κάποιος από την επιτροπή δεν του αρέσει αυτό που κάνω, αν σταματήσει ο κόσμος να το βλέπει, απλά με διώχνουν. Δεν έχω κάποιο συμβόλαιο, το οποίο γράφει ότι θα είμαι για πάντα εκεί. Άρα δεν κοίταξα μέσω της πολιτικής να βολευτώ. Βόλεμα θα ήταν να βρω κάποια θέση μονιμότητας. Δεν μ’ ενδιέφερε, όμως, να το κάνω, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και την οποία είχα και πριν. Και κάθε φορά που ανανεώνεται η εκπομπή μου, υπάρχουν κάποιες –ελάχιστες πλέον- φωνές που θα πετάξουν τη χολή τους και θα πουν ότι πάλι ανανεώθηκε η εκπομπή της Ταράντου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR