counter

Ίλντα Κρόνι: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Ίλντα Κρόνι: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το GNTM
Ίλντα Κρόνι: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Ίλντα Κρόνι ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM.

Η νεαρή καλλονή δεν τα πήγε πολύ καλά στη δοκιμασία αποχώρησης με αποτέλεσμα να έχει τη χειρότερη φωτογραφία και να βρεθεί εκτός από το reality μόδας.

Η Ίλντα Κρόνι, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, στο οποίο είδαμε την αποχώρησή της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μερικές φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά: «Hello world!! Ήρθε το τέλος μια καταπληκτικής εμπειρίας και μια καινούργια αρχή στον χορό της μόδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλοι την παραγωγή του GNTM και τους κριτές @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou @skoulos @elena_hristopoulou @genevievevv που με βοήθησαν να εξελιχτώ σαν μοντέλο και προσωπικότητα , αλλά πάνω από όλα όλους εσάς που με υποστηρίζετε από την αρχή με τα θερμά σας σχόλια και την αγάπη σας , ακόμα και τα αρνητικά τα σέβομαι εξάλλου δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μέχρι τώρα ήταν το παιχνίδι μου και από εδώ και πέρα θέλω να είστε όλοι κομμάτι μου στο πραγματικό “παιχνίδι” που είναι η ΖΩΗ».

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR