counter

Ιλάειρα Ζήση: "Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου τον Μαυρίκιο παραξενευτήκαν"

Ιλάειρα Ζήση: "Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου τον Μαυρίκιο παραξενευτήκαν"
Ιλάειρα Ζήση: "Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου τον Μαυρίκιο παραξενευτήκαν"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ιλάειρα Ζήση στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τρίτη 9/5.

Μέσα σε όλα η ίδια αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, την αποβολή που είχε αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται.

Όσα είπε η Ιλάειρα Ζήση

«Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό. Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο μπροστά μου. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Στη συνέχεια η Ιλάειρα Ζήση ανέφερε: «Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο “έφυγε”. Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την απώλεια του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί. Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν».

Δείτε επίσης - Ιλάειρα Ζήση: Δάκρυσε μιλώντας για την αποβολή της, "Στην αρχή ήταν δύσκολο να το δεχτούμε, κλαίγαμε"

Τέλος, η Ιλάειρα Ζήση τόνισε: «Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για τον Μαυρίκιο. Έχουμε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν χαρήκαμε τον αρραβώνα μας, είχαμε 30 κάμερες μέσα στην μούρη μας, γινόταν ο κακός χαμός. Ήταν σκληρό για εμένα, όταν άκουσα ότι ο άνθρωπός μου βίωσε σεξουαλική παρενόχληση».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ιλάειρα Ζήση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR