counter

Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια σχέσης

Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια σχέσης
Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια σχέσης

Οριστικοί τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Ίκερ Κασίγιας και της Σάρα Καρμπονέρο, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως χωρίζουν μετά από 12 χρόνια συμβίωσης και 5 έγγαμου βίου. Το δημοφιλές και ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στην Ισπανία, με μια κοινή γεμάτη συναίσθημα δήλωση, έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Στο μακροσκελές κείμενο στο Instagram η 37χρονη Καρμπονέρο έγραψε μεταξύ άλλων: «Tόσο εγώ όσο και ο Ίκερ αισθανόμαστε υπερήφανοι για την οικογένεια που χτίσαμε με αγάπη, η οποία μας γέμισε ευτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη μας αυτή παίρνει διαφορετικούς δρόμους, αλλά θα συνεχίσουμε μαζί στο καθήκον να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως το έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι μία απόφαση που λάβαμε μετά από πολλή σκέψη και από κοινού. Ο σεβασμός και η φιλία θα παραμείνουν πάντα. Η προτεραιότητά μας είναι από την αγάπη αυτή να συμβάλουμε στο ευ ζην και την εκπαίδευση των παιδιών μας, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον σταθερό και υγιές. Με αυτά τα λόγια σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή της αλλαγής. Αυτές οι λέξεις είναι η μόνη δημόσια τοποθέτησή μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Η τελευταία διετία υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη για το ζευγάρι καθώς στις αρχές του Μαΐου του 2019, ο Ίκερ Κασίγιας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Πόρτο έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα η Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες και χρειάστηκε να υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2009, ενώ παντρεύτηκαν το 2016. Ο 39χρονος σήμερα Κασίγιας και η 37χρονη Καρμπονέρο, απέκτησαν μαζί 2 γιους που γεννήθηκαν το 2014 και το 2016.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR