counter

Ιφιγένεια Τζόλα: "Είχαν γράψει ότι έχω νευρική ανορεξία, εγώ είμαι υγιής"

Ιφιγένεια Τζόλα: "Είχαν γράψει ότι έχω νευρική ανορεξία, εγώ είμαι υγιής"
Ιφιγένεια Τζόλα: "Είχαν γράψει ότι έχω νευρική ανορεξία, εγώ είμαι υγιής"

Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “You” και μεταξύ αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχουν γράψει για εκείνη με αφορμή τα κιλά της.

Όσα είπε η Ιφιγένεια Τζόλα

Επειδή μιλήσαμε για τοξικότητα προηγουμένως και επειδή είσαι αρκετά ενεργή στα social, έχεις διαβάσει μήνυμα που να σε έχει επηρεάσει;

Δέχομαι πολλά σχόλια στα social, τα περισσότερα θετικά. Στην αρχή, βέβαια, για μικρό χρονικό διάστημα με είχαν επηρεάσει κάποια αρνητικά σχόλια που μιλούσαν για τον σωματότυπο και τα κιλά μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν έλεγαν για τη δουλειά μου αλλά για το βάρος μου, μερικά σχόλια μάλιστα είχαν ξεφύγει.

Έγραφαν ότι έχω πρόβλημα υγείας και ότι δεν θα έπρεπε να είμαι πρότυπο για τα νέα κορίτσια. Στεναχωρήθηκα όταν σκέφτηκα ότι πιθανό να και να υπάρχουν πολλές κοπέλες που περνάνε το ίδιο και δεν έχουν τη δύναμη να αντιδράσουν όπως εγώ. Θυμάμαι ένα άρθρο, βασισμένο σε σχόλιο που μου είχαν γράψει που έλεγε ότι έχω νευρική ανορεξία και έχω να πω το εξής: “κορίτσια αγαπήστε τον εαυτό σας”.

Δείτε επίσης - Ιφιγένεια Τζόλα: "Έχω ακούσει κακοπροαίρετα σχόλια κι έχει γραφτεί αυτό. Είναι μεγάλο ψέμα..."

Εγώ είμαι υγιής και θεωρώ τραγικό το 2023, μετά από άπειρες συζητήσεις που έχουν γίνει να υπάρχει ακόμα το body shaming σε τέτοιο μεγάλο βαθμό που να επηρεάζει αρνητικά κάποιους.

Πηγή φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR