counter

Idris Elba: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Το μήνυμα που έστειλε

Idris Elba: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Το μήνυμα που έστειλε
Idris Elba: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Το μήνυμα που έστειλε

Το δικό του μήνυμα ελπίδας στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό θέλησε να στείλει ο Idris Elba μετά και τη δική του αννάρωση. Ο 47χρονος Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος προσβλήθηκε από τον ιό και έχει πλέον αναρρώσει πλήρως και απαγγέλλει ποίηση σε ένα δημόσιο μήνυμα μέσω του BBC.

Ο Elba διαβάζει το ποίημα «Don’t Quit» που σημαίνει «Μην παραιτείσαι» του Αμερικανού ποιητή, Τζον Γκρίνλιφ Γουίτιερ, ενώ την ίδια στιγμή προβάλλονται σκηνές από το Ηνωμένο Βασίλειο την περίοδο της κρίσης, με ακινητοποιημένα αεροπλάνα, κλειστά καταστήματα, άδεια ράφια σε σούπερ μάρκετ και το χειροκρότημα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) κάθε Πέμπτη.

«Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, όπως μερικές φορές θα γίνει, όταν ο δρόμος, στον οποίο περπατάς φαίνεται όλος ανηφορικός, όταν οι πόροι είναι χαμηλοί, αλλά τα χρέη είναι υψηλά, όταν θέλεις να χαμογελάσεις, αλλά πρέπει να αναστενάξεις, όταν η έννοια σε πιέζει λίγο, κάνε ένα διάλειμμα, αν πρέπει, αλλά μην εγκαταλείπεις» είναι οι στίχοι που ακούγεται να διαβάζει ο ηθοποιός στο βίντεο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR