counter

Ίδια η Diana! Δείτε την 80's εμφάνιση της Δούκισσας

Ίδια η Diana! Δείτε την 80's εμφάνιση της Δούκισσας
Ίδια η Diana! Δείτε την 80's εμφάνιση της Δούκισσας

Kate Middleton_Diana

Από την Πέπη Τυλιγάδη 

Η Δούκισσα του Cambridge με την τελευταία της εμφάνιση έκανε σαφές ότι έχει επιθυμήσει τη δεκαετία του ’80, η οποία να σας ενημερώσουμε στιλιστικά δεν ήταν και η επιτομή της μόδας.  

Η Kate Middleton εμφανίστηκε χτες το βράδυ στα εγκαίνια νέας έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο και το ρετρό, μεταξένιο, πράσινο φόρεμα μοιάζει να είναι βγαλμένο από το χρονοντούλαπο της εν λόγω δεκαετίας. Ο συνδυασμός μάλιστα με τις κοντές φράντζες που απέκτησε δια χειρός του διάσημου κομμωτή Richard Ward, παραπέμπουν στο χτένισμα σήμα - κατατεθέν του '80, που λάνσαρε πρώτη η Farrah Fawcett έκανε ακόμα πιο έντονο το vintage αποτέλεσμα.

Οι άγγλοι δημοσιογράφοι εντόπισαν από που πρόηλθε η έμπνευση της 30χρονης Δούκισσας για την συγκεκριμένη εμφάνιση. Χωρίς καμία έκπληξη η Diana αποδεικνύεται η πηγή έμπνευσης.Το φόρεμα της Kate που κοστίζει 1.750 ευρώ είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο που φόρεσε η Diana κατά την επίσκεψή της το 1983 στην πόλη Auckland της Νέας Ζηλανδίας. Aκόμα και η στάση του σώματος με τα χέρια δεμένα μπροστά θύμιζε πολύ την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Παρά την retro διάθεση, η Kate για ακόμη μια φορά ήταν λαμπερή και κομψή και έκλεψε όλα τα βλέμματα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR