counter

Ιάσονας Μανδηλάς: Η αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη δημοσιοποίηση ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ιάσονας Μανδηλάς: Η αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη δημοσιοποίηση ότι είναι ομοφυλόφιλος
Ιάσονας Μανδηλάς: Η αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη δημοσιοποίηση ότι είναι ομοφυλόφιλος

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Ιάσονας Μανδηλάς βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Love it”, μετά την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και να εξομολογηθεί δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο τραγουδιστής και χορευτής, αναφέρθηκε στις πρώτες αντιδράσεις που υπήρχαν μετά τη συνέντευξή του.

«Όταν για τόσα χρόνια κρύβουμε κομμάτια του εαυτού μας, νιώθουμε τόσο εγκλωβισμένοι και λίγο λίγο όλα αυτά, μας ανοίγουν μια πληγή μέσα μας», ανέφερε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς και πρόσθεσε: «Μετά την αποκάλυψή μου έχω μια ένταση, λίγο τρακ, θέλω όντως να βοηθήσω κι άλλους που βρέθηκαν στην ίδια θέση, νιώθω την ευθύνη να το κάνω. Στη δική μου ζωή δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι, επαγγελματικά και προσωπικά γιατί οι δικοί μου το ξέρανε και με αγαπάνε, με αποδέχονται ακριβώς για αυτό που είμαι».

Μάλιστα, ο Ιάσονας Μανδηλάς περιέγραψε και τις πρώτες αντιδράσεις των επωνύμων αλλά των δικών του ανθρώπων όταν ενημερώθηκαν για τη συνέντευξη που έδωσε και αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

«Η συγκάτοικός μου αλλά και η σχέση μου, ήξεραν ότι έδωσα τη συνέντευξη. Η οικογένειά μου το έμαθε αφού την έδωσα. Υπήρχε μια σιωπή στο τηλεφώνημα, αλλά μετά μου είπαν: “Τέλεια θέλω να πάμε να το γιορτάσουμε και να πάμε να φάμε όλοι μαζί”. Ο Ιωάννης Μελισσανίδης μου έστειλε μήνυμα. Με πήρε τηλέφωνο ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μου είπε “καλωσήρθες” στην απελευθέρωση. Τον Γιώργο Καπουτζίδη θα πάω σήμερα να τον δω στο θέατρο και μετά την πρεμιέρα του θα καθίσουμε να μιλήσουμε», είπε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR