counter

Ιάσονας Μανδήλας: “Ένιωσα χαρούμενος όταν παραδέχτηκα πως είμαι ομοφυλόφιλος” - Η εξομολόγηση για το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο

Ιάσονας Μανδήλας: “Ένιωσα χαρούμενος όταν παραδέχτηκα πως είμαι ομοφυλόφιλος” - Η εξομολόγηση για το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο
Ιάσονας Μανδήλας: “Ένιωσα χαρούμενος όταν παραδέχτηκα πως είμαι ομοφυλόφιλος” - Η εξομολόγηση για το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο

Ο Ιάσονας Μανδηλάς πριν από μερικό διάστημα πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και να εξομολογηθεί δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και χορευτής τόνισε πως η οικογένειά του το γνωρίζει και το έχει αποδεχτεί.

Σήμερα Δευτέρα, ο Ιάσονας Μανδηλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν να μιλήσει ανοιχτά γι αυτό το θέμα.

Ακόμη, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο.

«Δούλευε μέσα μου πολύ καιρό. Ξεκίνησε από το καλοκαίρι που με πήρε μία δημοσιογράφος και με ρώτησε για το φλερτ με τις κοπέλες και χαζοαπάντησα και μετά δέχτηκα ένα μήνυμα από φίλο μου, ο οποίος μου είπε “γιατί λες ψέματα;” και κάποια στιγμή είπα φτάνει, γιατί στον περίγυρό μου γνώριζαν όλοι. Πολλοί άνθρωποι λένε ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό, στην οικογένειά τους, στους φίλους τους γιατί υπάρχει αυτό το κοινωνικό πρότυπο.

Δεν μιλούσα για αυτό, γιατί δεν μου γινόταν ποτέ η αντίστοιχη ερώτηση για να ανοίξω αυτή τη συζήτηση. Τα χρόνια του σχολείου δεχόμουν πάρα πολύ μπούλινγκ. Μου έγραφαν στα βιβλία και στο θρανίο μου, αλλά όταν μία φορά έφτασα στα όριά μου και είπα ότι δεν μπορώ άλλο μέσα στην τάξη, με πήγαν εμένα στη διευθύντρια και με ρώτησαν γιατί μίλησα άσχημα. Εκεί λοιπόν λες, “παρόλα αυτά, τους άλλους”; Εγώ γιατί να το περάσω αυτό;», είπε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς μίλησε και για τα συναισθήματά του μετά την δημόσια εξομολόγηση πως είναι ομοφυλόφιλος: «Ένιωσα χαρά. Προσπάθησα και εγώ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας του να αλλάξει η κοινωνία γιατί όλοι μου έλεγαν πως θα νιώσω αυτό το ξελάφρωμα, αλλά επειδή όλοι οι δικοί μου γνώριζαν, ήξερα ότι στη δική μου ζωή δεν θα αλλάξει τίποτα. Οι γονείς μου ήταν δίπλα μου. Περάσαμε και εμείς δύσκολα και προσπαθούσαμε να βρούμε και τις ισορροπίες μεταξύ μας για να νομίζουν ότι εγώ είμαι ο τυχερός που είχα την τέλεια οικογενείας και για αυτό μίλησα. Ήταν απλώς δίπλα μου και με αγάπη και καμιά φορά με τσακωμό και με λίγα νεύρα προσπαθήσαμε να βρούμε αυτή την ισορροπία».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR