counter

Ήταν τόσο αφηρημένη που ξέχασε την άσπρη πούδρα κάτω από τα μάτια της...

Ήταν τόσο αφηρημένη που ξέχασε την άσπρη πούδρα κάτω από τα μάτια της...
Ήταν τόσο αφηρημένη που ξέχασε την άσπρη πούδρα κάτω από τα μάτια της...

Είναι η άβολη εκείνη στιγμή που έχεις μαρουλάκι στο δόντι ή υπολείμματα φαγητού και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να στο πει και γίνεσαι ρεζίλι! Μόνο που στην περίπτωση της Sophie Ellis Bextor το μαρουλάκι ήταν η άσπρη πούδρα κάτω από τα μάτια που ξέχασε να αφαιρέσει μετά την ολοκλήρωση του μακιγιάζ.

Η Sophie Ellis Bextor που τον Σεπτέμβριο του 2013, το BBC ανακοίνωσε ότι θα διαγωνιστεί στην επερχόμενη ενδέκατη σειρά του Strictly Come Dancing βρέθηκε στα στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής για να δώσει συνέντευξη μαζί με τον παρτενέρ της Brendan Cole, αλλά ξέχασε απ ‘ ότι φαίνεται να αφαιρέσει την άσπρη πούδρα κάτω από τα μάτια της και έγινε ελαφρώς ρεζίλι, αφού είχε πλήρη άγνοια και πόζαρε με πλατιά χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό.

Το απίστευτο είναι ότι κανείς από τους ανθρώπους που ήταν γύρω της και συγκεκριμένα ο παρτενέρ της, δεν μπήκαν στον κόπο με ένα κομψό και ωραίο τρόπο να την ενημερώσουν για τα σημάδια της πούδρας. Την άφησαν να εκτεθεί και να ποζάρει όλο χαμόγελο και χάρη στους φωτογράφους, ενώ η άσπρη πούδρα κάτω από τα μάτια της την έκανε να φαίνεται ας πούμε “αστεία”.

Η Sophie Ellis Bextor έδειχνε κομψή με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει για την εμφάνιση της στην εκπομπή και μάλιστα ήταν και σε άψογη φόρμα καθώς τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της αναδεικνύονταν μοναδικά παρόλο που η διάσημη τραγουδίστρια φορούσε οπάκ καλσόν. Αυτό που δεν υπολόγισε όμως ήταν η αφηρημάδα της που την εξέθεσε μπροστά στα φλας των γωτογράφων.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR