counter

Ήταν όλοι εκεί: Λαμπερή βραδιά για την κοπή της πίτας του ΑΝΤENNA GROUP!

Μια λαμπερή βραδιά διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΝΤENNA GROUP σε γνωστό μαγαζί. Όλοι οι άνθρωποι του ομίλου έδωσαν το παρών, δίνοντας τις ευχές για το νέο έτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε όλοι εδώ, όλη η οικογένεια του ΑΝΤ1, μια ξεχωριστή οικογένεια, η dream team των ελληνικών media. To 2016 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, μια χρονιά γεμάτη δράση αγωνία και σκληρή δουλειά. Το 2016 όμως ο όμιλος ΑΝΤ1 δεν σταμάτησε να μετράει πρωτιές…» τόνισε μεταξύ άλλων ο CEO του ΑΝΤENNA GROUP, Θοδωρής Κυριακού.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Φαίη Σκορδά, ενώ την κλήρωση για τα πλούσια δώρα έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς. Η Μαρί Κυριακού, ο Τζώνη Καλημέρης, ο Στρατής Λιαρέλης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ρίτσα Μπιζόγλη, η Μαρία Σαράφογλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, οι άνθρωποι από όλες τις εκπομπές του σταθμού, από τα ραδιόφωνα του ομίλου, από τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music, ηθοποιοί από τις αγαπημένες σειρές και όλοι οι άνθρωποι του ομίλου τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά.

Δείτε το video από το Πρωινό παραπάνω αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR