counter

“Ήταν λάθος, χιούμορ ανούσιο, δεν υπήρχε λόγος να το κάνει αυτό η Βίκυ Σταυροπούλου”

“Ήταν λάθος, χιούμορ ανούσιο, δεν υπήρχε λόγος να το κάνει αυτό η Βίκυ Σταυροπούλου”
“Ήταν λάθος, χιούμορ ανούσιο, δεν υπήρχε λόγος να το κάνει αυτό η Βίκυ Σταυροπούλου”

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Τριαντάφυλλος και αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην κόντρα του με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω γρήγορα, αφού, εξ’ αρχής μου είχαν δώσει την πιο αδύναμη φωνητικά παίκτρια, την πιο αδύναμη celebrity, ενώ οι άλλοι είναι ηθοποιοί, γνωστοί, πραγματικοί celebrities. Εγώ πήρα κάποια που ήταν μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι, το “My Style Rocks”, δεν την ήξερε ο κόσμος. Καλό παιδί ήταν, δούλευε, αλλά ήταν η πιο αδύναμη παίκτρια, γιατί όλοι οι άλλοι ήταν πολύ γνωστοί», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θ’ ασχοληθώ ξανά με οποιαδήποτε Ευρυδίκη», συμπλήρωσε στην ίδια συνέντευξη.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι το «κακό» και η παρεξήγηση με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεκίνησε από τη Βίκυ Σταυροπούλου που είπε πρώτη λάθος το όνομά του.

«Επίσης “Γαρύφαλλε” σε αποκάλεσε και η Βίκυ Σταυροπούλου», του είπε η δημοσιογράφος με τον Τριαντάφυλλο να απαντά: «Όλα από εκεί ξεκίνησαν… Αυτό δεν το περίμενα από τη Βίκυ, πραγματικά, τη θεωρώ αξιόλογη γυναίκα και άνθρωπο, αυτό ήταν λάθος, χιούμορ ανούσιο, δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Της εύχομαι να είναι καλά, κι εκείνη και το παιδί της, που ξεκίνησε την καριέρα της σαν παρουσιάστρια».

«Η Βίκυ έχει περάσει στον κόσμο, σα μια καλή γυναίκα με καλό χαρακτήρα, με αυτό που έκανε έδειξε κάτι διαφορετικό. Εγώ προχωράω στα μπακάλικα, στα cafe, εδώ κι εκεί… Έχει πέσει στα μάτια του κόσμου, γιατί το έκανε χωρίς λόγο, το να πει “Γαρύφαλλε…”, είναι λάθος», συμπλήρωσε.

Τι απάντησε στο ενδεχόμενο η ίντριγκα αυτή να ήταν ένα τηλεοπτικό κόλπο;

«Ναι, εντάξει, στο πρώτο τηλεοπτικό κόλπο, δεν ήξερε η κυρία Βανδή ότι τραγουδάω συνέχεια, ότι είμαι ενεργό μέλος, κι ότι εδώ και 10 χρόνια, γίνεται χαμός και πανικός όπου εμφανίζομαι, δεν ήξερε η Βίκυ το όνομά μου, βγήκε στην πορεία… Οπότε αν έμενα και στο τρίτο live, πιστεύω ότι θα έλεγαν ότι φταίω εγώ που ήρθε ο κορονοϊός στην Ελλάδα, τον έφερα από την Κίνα», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR