counter

Ηρώ: Η σχέση με τον γιο της και το τραγούδι που την χαρακτηρίζει

Ηρώ: Η σχέση με τον γιο της και το τραγούδι που την χαρακτηρίζει
Ηρώ: Η σχέση με τον γιο της και το τραγούδι που την χαρακτηρίζει

Η Ηρώ, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Η τραγουδίστρια, που δίνει σπάνια συνεντεύξεις, μίλησε για την σχέση με τον γιο της, για τον στίχο που την περιγράφει αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.    

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Ο στίχος που περιγράφει τον εαυτό μου είναι το “ Έτσι είμαι εγώ”. Εμπνέομαι κυρίως από το παιδί μου, έχω γράψει κάποια τραγούδια για τον Γιώργο αλλά εμπνέομαι περισσότερο από ιστορίες άλλων».

Όσο αναφορά για την σχέση της με τον γιο της αποκάλυψε: «Δεν είμαι από τις μαμάδες που είμαι ο γιος μου και τίποτε άλλο. Η αγάπη μου για τον γιο μου μεγάλωσε μαζί με το μεγάλωμα του γιου μου. Είμαι η μαμά του Γιώργου δεν θέλω να είμαι η φίλη του. Ο Γιώργος πρέπει να χτίσει τον δικό του κόσμο, να χτίσει την δική του κοινωνία, τους δικούς του φίλους».

«Όταν μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί η ευθύνη είναι μεγάλη Γιατί δεν τη μοιράζεσαι με κανέναν» πρόσθεσε η Ηρώ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το αν κάποιος είναι από μονογονεϊκή οικογένεια».

Αναφέρθηκε όμως και στα μουσικά της σχέδια καθώς φέτος μετά από είκοσι χρόνια συναντιέται και πάλι με την Ελένη Πέτα στο Σταυρό του Νότου Plus.

Μάλιστα, είπε: «Είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, και σε επίπεδο κόσμου και μεταξύ μας, χτίσαμε μία σχέση πολύ ανθρώπινη».

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι τελείωσε μέσα στην καραντίνα την σχολή της νοσηλευτικής, την οποία είχε αφήσει στη μέση, παρακολουθώντας κανονικά όλα τα μαθήματα και τα εργαστήρια.

Δείτε  παρακάτω το απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR