counter

Ηρώ: Η σπάνια εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το παιδί της- “Όταν αποφάσισα να κάνω τον γιο μου…”

Ηρώ: Η σπάνια εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το παιδί της- “Όταν αποφάσισα να κάνω τον γιο μου…”
Ηρώ: Η σπάνια εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το παιδί της- “Όταν αποφάσισα να κάνω τον γιο μου…”

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε συνέντευξη η Ηρώ.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγάπη της στη μουσική, το γιο της, αλλά και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε οικονομικά.

«Το χρέος ενός καλλιτέχνη είναι να παράγει ένα έργο και να το επικοινωνεί. Αν δεν υπάρχει έργο ως τι να μιλήσουμε; Λάθος επιλογές κάνουν οι άνθρωποι που προσπαθούν και δουλεύουν. Αυτοί που δε κάνουν τίποτα κάθονται στη γωνία και κριτικάρουν. Από μουσική ακούω τα πάντα, αλλά δεν ακούω τραπ. Στην ηλικία που είμαι έχω ένα ταβάνι. Δε μου ταιριάζει αυτή η κουλτούρα», είπε στην αρχή η Ηρώ.

Η Ηρώ είπε στη συνέχεια: «Όταν αποφάσισα να κάνω το γιο μου απλά είπα θέλω να κάνω παιδί. Στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο να περιμένεις την ιδανική σχέση για να προχωρήσεις. Η αδικία με κάνει να κλαίω πάρα πολύ. Οι φόνοι των παιδιών και οι γυναικοκτονίες με ταράζουν πολύ. Έχω κλάψει πολύ γι’ αυτά».

Όσον αφορά να θα συμμετείχε ως κριτής σε κάποιο talent show η Ηρώ αποκάλυψε: «Παλιότερα μου είχαν γίνει σοβαρές προτάσεις για talent show. Ήμουν πολύ επιφυλακτική. Σήμερα θα ήμουν πιο ανοιχτή στο να συμμετέχω σε talent show. Ο κόσμος έχει πια κριτήριο, όπως και οι συνάδελφοί μου τοποθετούνται πιο σωστά. Η μουσική βιομηχανία, όπως το λέει και η ίδια η λέξη, είναι στρεβλωτική της τέχνης. Όταν η τέχνη γίνεται βιομηχανία, το ένα αντικρούει το άλλο. Εγώ ήμουν ακριβώς στη μέση γιατί οι “εμπορικοί” καλλιτέχνες με θεωρούσαν «ποιοτική» και οι “ποιοτικοί” καλλιτέχνες με θεωρούσαν “εμπορική”. Αυτό είναι το πιο αστείο που μπορεί να συμβεί στην καριέρα ενός καλλιτέχνη».

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, η Ηρώ δήλωσε: «Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που δυσκολεύτηκα οικονομικά. Τώρα με τον κορωνοϊό τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Δεν ήξερε κανείς τι θα συμβεί».

Για το πως είναι ως μαμά η Ηρώ δήλωσε: «Δεν έχω κανένα μητρικό φίλτρο. Και θα σπάσει τα μούτρα του, και θα στεναχωρηθεί και θα έχει ερωτικές απογοητεύσεις και θα έχει και ερωτική μαγεία. Έτσι είναι η ζωή. Περισσότερο ανησυχεί μη στεναχωρήσει ή φέρει σε δύσκολη θέση ανθρώπους παρά το αντίστροφο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR