counter

"Ήρθες και θα μείνεις": Η πρεμιέρα Μακρυπούλια - Βαλτινού με λαμπερούς καλεσμένους

"Ήρθες και θα μείνεις": Η πρεμιέρα Μακρυπούλια - Βαλτινού με λαμπερούς καλεσμένους
"Ήρθες και θα μείνεις": Η πρεμιέρα Μακρυπούλια - Βαλτινού με λαμπερούς καλεσμένους

Από τον Διονύση Χριστόπουλο

Με κάθε επισημότητα και λάμψη πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ήρθες για μείνεις» το βράδυ της Τρίτης 6 Ιανουαρίου στο θέατρο Ιλίσια.

Ο Γρηγόρης βαλτινός και η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και οι celebrities που τους χειροκρότησαν υπήρξαν πολλοί και λαμπεροί.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στο θέατρο Ιλίσια και απαθανάτησε τα όσα συνέβησαν εντός και εκτός σκηνής.

Στην θεατρική πρεμιέρα είδαμε τους: Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μάρκο Σεφερλή, Ρούλα Ρέβη, Αποστόλη Τότσικα, Νίκο Μουτσινά, Κωνσταντίνο Ρήγο κ.α.

Σχετικά ε την παράσταση: Την προσωπική τους ιστορία αφηγούνται οι Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια στο έργο τους «Ήρθες και θα μείνεις» και ο Γρηγόρης Βαλτινός μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια την αναβιώνουν στη σκηνή του Ιλίσια. Εκείνη είναι μια άφραγκη ηθοποιός, που προσδοκά δύο θαύματα: έναν μεγάλο έρωτα και μια επιτυχημένη καριέρα. Όταν κλείνει επιτέλους ακρόαση με ένα σκηνοθέτη-παραγωγό, αποφασίζει να τον αποπλανήσει, κρατώντας τον όμηρο στο διαμέρισμά της, για ένα απόγευμα, για μια νύχτα ή –ποιος ξέρει;– για μια ολόκληρη ζωή… Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Βαλτινού. Τους δύο πρωταγωνιστές συνοδεύει ο Στάθης Νικολαΐδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR