counter

Ήρθε στη Μύκονο για το γάμο και απολαμβάνει μερικές μέρες διακοπών...

Ήρθε στη Μύκονο για το γάμο και απολαμβάνει μερικές μέρες διακοπών...
Ήρθε στη Μύκονο για το γάμο και απολαμβάνει μερικές μέρες διακοπών...

Από τη Χριστίνα Μόνι

Την στιγμή που η Ελλάδα βιώνει αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές η καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας είναι η επίσκεψη μεγάλων προσωπικοτήτων από το εξωτερικό.

Όπως όλα δείχνουν  οι ξένοι celebrities μας στηρίζουν και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανάμεσα τους και το πασίγνωστο μοντέλο Miranda Kerr. To “αγγελάκι ” της Victoria’s Secret βρίσκεται στην Μύκονο και μάλιστα οικογενειακά. Μαζί της βρίσκονται και οι γονείς της καθώς η αφορμή της επίσκεψης τους στην χώρα μας είναι ο γάμος ενός φιλικού τους ζευγαριού στα Κύθηρα, όπου η μητέρα της Miranda Kerr, Teresa θα είναι κουμπάρα σύμφωνα με την Daily Mail.

Το πασίγνωστο μοντέλο δείχνει μαγεμένο από τις ομορφιές του νησιού και φροντίζει να διαφημίζει την χώρα μας ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τα likes και τα σχόλια πέφτουν όπως είναι φυσικό "βροχή". Φωτογραφίες απο παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού ή και φωτογραφίες που αποτυπώνουν απλές καθημερινέςσ τιγμές όπου και απολαμβάνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μαζί με την αγαπημένη της μαμά. Πού να πάει και στα Κύθηρα, τι φωτογραφίες έχει να βγάλει!



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR