counter

ΗΠΑ: Η σοκαριστική στιγμή που παρουσιάστρια παθαίνει εγκεφαλικό "στον αέρα" (βίντεο)

ΗΠΑ: Η σοκαριστική στιγμή που παρουσιάστρια παθαίνει εγκεφαλικό "στον αέρα" (βίντεο)
ΗΠΑ: Η σοκαριστική στιγμή που παρουσιάστρια παθαίνει εγκεφαλικό "στον αέρα" (βίντεο)

Εγκεφαλικό επεισόδιο στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του καναλιού Tulsa NBC υπέστη η Τζούλι Τσιν. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλούσε σε ζωντανή μετάδοση για την ακυρωμένη εκτόξευση του Artemis-I της NASA, ωστόσο όταν τελείωσε το βίντεο ήταν ξεκάθαρο πως δυσκολευόταν να μιλήσει και να ολοκληρώσει τις φράσεις της.

Η ίδια προσπάθησε να προχωρήσει στη μετάδοση, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε.

«Συγγνώμη, κάτι συμβαίνει με μένα σήμερα το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους», είπε τελικά, δίνοντας «πάσα» στη μετεωρολόγο Άνι Μπράουν».

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η Τζούλι Τσιν βίωσε απαρχές εγκεφαλικού. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο και την διάγνωση μοιράστηκε η ίδια η Τσιν, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Οι τελευταίες μέρες είναι λίγο μυστήριες, οι γιατροί μου όμως θεωρούν ότι είχα συμπτώματα αρχών εγκεφαλικού στον αέρα το πρωί του Σαββάτου. Κάποιοι τα ζήσατε από πρώτο χέρι και λυπάμαι πολύ για αυτό. Το επεισόδιο ήρθε από το πουθενά, ήμουν μια χαρά πριν την εκπομπή. Πρώτα έχασα την όραση από το ένα μάτι. Λίγο αργότερα το χέρι και το μπράτσο μου μούδιασαν. Ήξερα ότι είχαν πρόβλημα όταν δεν μπορούσα να εκφέρω τις λέξεις που έβλεπα μπροστά μου» έγραψε, μεταξύ άλλων, στον προσωπικό της λογαριασμό η Τζούλι Τσιν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR