counter

House of the Dragon: Ο φόβος της 19χρονης Έμιλι Κάρεϊ να γυρίσει σκηνές σeξ με τον 49χρονο βασιλιά

House of the Dragon: Ο φόβος της 19χρονης Έμιλι Κάρεϊ να γυρίσει σκηνές σeξ με τον 49χρονο βασιλιά
House of the Dragon: Ο φόβος της 19χρονης Έμιλι Κάρεϊ να γυρίσει σκηνές σeξ με τον 49χρονο βασιλιά

Το «House of the Dragon» συνεχίζει να σαρώνει και μοιάζει να έχει λατρευτεί ήδη από από τους fans του σύμπαντος του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. 

Μια από τις πρωταγωνίστριες του πρίκουελ του «Game of Thrones», είναι και η Έμιλι Κάρεϊ που σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι ένιωθε άβολα, όταν έπρεπε να γυρίσει σκηνές σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της Πάντι Κόνσινταϊν, ο οποίος είναι 30 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, η 19χρονη ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Άλισεντ Χάιταουερ, γύρισε κάποιες ερωτικές σκηνές με τον 49χρονο ηθοποιό, που ενσαρκώνει τον βασιλιά Βισέρυς Ταργκάρυεν.

Στο τελευταίο επεισόδιο του «House of the Dragon», η Άλισεντ ξυπνά στη μέση της νύχτας από την υπηρέτριά της, που της λέει ότι ο Βασιλιάς ζήτησε την παρουσία της. Στη συνέχεια τη βλέπουμε ξαπλωμένη και ακίνητη, ενώ ο Βισέρυς Ταργκάρυεν κάνει σεξ μαζί της.

Μιλώντας στο Newsweek, η Έμιλι Κάρεϊ αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές και παραδέχτηκε ότι ήταν νευρική τη στιγμή της κινηματογράφησης, καθώς δεν είχε γνωρίσει και αρκετά καλά τον Πάντι Κόνσινταϊν.

«Τρόμαξα γιατί σε εκείνο το σημείο δεν είχα ακόμη γνωρίσει τον Πάντι και δεν ήξερα πόσο εύκολα θα γυρνούσαμε τη σκηνή. Η πρώτη σκηνή που διάβασα ήταν η σκηνή του σεξ και το μόνο που είδα, ήταν ένας άνδρας 47 ετών και εκεί ανησύχησα λίγο» είπε η 19χρονη Αγγλίδα.

Αυτό που της έδωσε ωστόσο περισσότερη ασφάλεια ήταν η παρουσία ενός οικείου προσώπου της στο πλατό.

«Έχοντας αυτή τη διέξοδο, αισθανόμουν λιγότερο άβολα. Το δοκιμαστικό που κάναμε ήταν μια τεράστια βοήθεια και τα πράγματα ήταν καλύτερα στο γύρισμα. Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι νόμιζα» συμπλήρωσε η Έμιλι Κάρεϊ.

House of the Dragon - Υπόθεση

Θυμίζουμε πως η σειρά «House of the Dragon», βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και εξελίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones». Το «House of the Dragon» επικεντρώνεται στη δυναστεία των Ταργκάρυεν, εξιστορώντας όλα τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις πολιτικές διαμάχες αλλά και τις αρπαγές εξουσίας που πυροδοτήσαν έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα στην οικογένεια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR