counter

House of Fame: Πηνελόπη και Έλενα τσακώθηκαν επειδή έλαβαν την ίδια βαθμολογία

Στο πρώτο live του House of Fame, οι 17 σπουδαστές κλήθηκαν να ερμηνεύσουν τραγούδια τα οποία είχαν επιλεχθεί από τους ίδιους.

Μάλιστα όλοι οι παίκτες βαθμολογήθηκαν και οι 3 που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι Έλενα Ροϊνού, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Άλεξ Μαντή.

Στο σημερινό επεισόδιο η Πηνελόπη και η Έλενα έμαθαν πως έλαβαν την ίδια βαθμολογία από τους κριτές και το γεγονός αυτό τις οδήγησε σε έναν έντονο καυγά.

«Καταρχήν το ξεκινάς λάθος δεν μπορείς να μου ορίσεις με τι τρόπο θα μιλήσω και πως θα εκφράζομαι. Είσαι η Έλενα είμαι η Πηνελόπη έχω διαφορετικό τρόπο προσέγγισης… με βάση την δική μου κριτική άξιζα να είμαι στους χειρότερους, αλλά με αυτά που είδα σήμερα δεν ήμουν για τους 6. Δεν θεώρησα ότι δεν άξιζα να έχω ισοβαθμία με τον άνθρωπο που ήμουν. Ήμουν καλύτερη από εσένα. Σου ζητάω συγνώμη αν σε πρόσβαλε ο τρόπος μου, αλλά όχι για αυτό που είπα…Έλενα μιλάω τώρα δεν έχω υπομονή», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Με την Έλενα να απαντά:

«Με σύγκρινες, σύγκρινες τον εαυτό σου με εμένα με έκρινες, δεν το θεωρώ σεβασμό αυτό…Γιατί θεωρείς ότι είσαι καλύτερη από εμένα, θεωρεί ότι έχει περισσότερο star quality από εμένα».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR