counter

"Ήμουν λίγο χαζή που δεν κυνήγησα καριέρα στο εξωτερικό... Εδώ δεν με εκμεταλλεύτηκαν όσο θα έπρεπε"

"Ήμουν λίγο χαζή που δεν κυνήγησα καριέρα στο εξωτερικό... Εδώ δεν με εκμεταλλεύτηκαν όσο θα έπρεπε"
"Ήμουν λίγο χαζή που δεν κυνήγησα καριέρα στο εξωτερικό... Εδώ δεν με εκμεταλλεύτηκαν όσο θα έπρεπε"

Βάνα Μπάρμπα

H Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη της εκπομπής FTHIS TV τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και μίλησε για όλα: το ατύχημα της κόρης της και το δικό της, τη συνεργασία της με τούρκους παραγωγούς, τους άντρες, τον έρωτα, την κρίση, τη διεθνή καριέρα και το βιβλίο που ετοιμάζει.

Το ατύχημα της Φαίδρας και το δικό της

"Ανησύχησα γιατί ήμουν στην Κωνσταντινούπολη, όταν η κόρη μου έσπασε το χέρι της. Αλλά όταν της είπα να γυρίσω, εκείνη με ψυχραιμία μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται. Χαίρομαι που αντέδρασε έτσι…", είπε η ηθοποιός, ενώ ανάφερε ότι δεν θα ήθελε να γίνει η κόρη της μια καλομαθημένη... κακομαθημένη, αλλά να χαράξει το δικό της δρόμο και να είναι ο εαυτός της.

Δείτε το απόσπασμα:

Οι άντρες της ζωής της, ο έρωτας και το βιβλίο που ετοιμάζει

Στο ερώτημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πόσο την ζήλευαν οι άντρες με τους οποίους ήταν μαζί, η Βάνα απάντησε: "Έχω βαρεθεί να μιλάω για τους άντρες… ποιος άντρας που είναι ερωτευμένος δεν ζηλεύει;», ενώ ανέφερε ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτή τη περίοδο: "Πιστεύεις ότι έχω την πολυτέλεια αυτή τη δύσκολη εποχή να είμαι ερωτευμένη; Αγωνίζομαι με τις δουλειές, να φύγει αυτή η θλίψη, να φύγει η ανασφάλεια… Αν είναι να έρθεις ένας έρωτας, καλώς ας έρθει. Μακάρι να έρθει". Όσο για το αυτοβιογραφικό βιβλίο που ετοιμάζει εξήγησε ότι το έγραψε για δύο λόγους: "Γιατί θέλω να το αφήσω προίκα στην κόρη μου και γιατί θέλω να πω στα νέα κορίτσια, τι να προσέχουν όταν ξεκινούν την καριέρα τους…"

Δείτε το απόσπασμα:

Η συμμετοχή της σε τουρκικό ντοκιμαντέρ, η εταιρεία που ετοιμάζει και η πολιτική

Η ηθοποιός αποχώρησε από το ελληνο-τουρκικό ντοκιμαντέρ, που ετοιμαζόταν, γιατί από ένα σημείο και έπειτα η ελληνική πλευρά δεν μπορούσε να συμμετάσχει ενεργά (λόγω κρίσης) και όπως χαρακτηριστικά είπε "δεν μου πήγαινε να είμαι σε μια παραγωγή που το 80% ήταν Τούρκοι", ενώ για την εταιρεία που ξεκινάει εκεί για να κάνει ντοκιμαντέρ τόνισε ότι :"Είναι ένας αγώνας για να μπορέσουν οι έλληνες να πάνε και να εργαστούν εκεί. "Μακάρι, να αγαπηθούν τα ελληνικά σίριαλ και στην Τουρκία", λέει χαρακτηριστικά.

Όσο για τους λόγους που ασχολήθηκε με την πολιτική και τη δήλωση της ότι "το έκανε για να βολευτεί", η Βάνα ξεκαθάρισε: "Όσοι μπαίνουν στην πολιτική, πρέπει να είναι ανιδιοτελείς. Δεν μπήκα για να βολευτώ, έστω και αν σκέφτηκα την οικονομική παράμετρο. Νομίζω ότι ήμουν απόλυτα ειλικρινής και δεν είπα ότι δεν θα ασχοληθώ με τα κοινά."

Δείτε το απόσπασμα:

Η διεθνής καριέρα που δεν έκανε ποτέ

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για τις προοπτικές που είχε για καριέρα στο εξωτερικό και, κάνοντας την αυτοκριτική της είπε: "Ήμουν λίγο χαζή που δεν το κυνήγησα… Είμαι βαθιά, όμως, Έλληνίδα και ήθελα να γυρίσω στην πατρίδα και πίστευα ότι θα μου δοθούν ευκαιρίες. Έλεγα καλύτερα πρώτη στην Ελλάδα παρά στο εξωτερικό… Εδώ δέχτηκα πόλεμο. Έλεγαν πήρε Όσκαρ, γιατί έχει μπάρμπα στην Κορώνη και άλλα. Γενικά, οι Έλληνες είμαστε λίγο φθονερός λαός γι' αυτό έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε..."

Δείτε το απόσπασμα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR