counter

Ηλίας Ψινάκης: Ποιος και γιατί τον.. μήνυσε; Tι απαντά ο υποψήφιος Δήμαρχος;

Ηλίας Ψινάκης: Ποιος και γιατί τον.. μήνυσε; Tι απαντά ο υποψήφιος Δήμαρχος;
Ηλίας Ψινάκης: Ποιος και γιατί τον.. μήνυσε; Tι απαντά ο υποψήφιος Δήμαρχος;

Ηλίας Ψινάκης

Μήνυση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων κατατέθηκε εναντίον του Ηλία Ψινάκη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα, Hλίας Ψινάκης, δέχτηκε μήνυση από την διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων καθώς, για την φωτογράφισή του στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών στην Μπρεξίζα δίπλα στα αγάλματα, δεν πήρε την απαιτούμενη άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού μιας και ο χώρος είναι κλειστός για το κοινό.

Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε πως είχε ως στόχο να προβάλλει τον αρχαιολογικό πλούτο του Δήμου Μαραθώνα αλλά μάλλον η πρόθεσή του αυτή τον έβαλε σε μπελάδες.

Λίγη ώρα μετά, ήρθε η απάντηση του Ηλία Ψινάκη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Διαβάστε τι γράφει ο μάνατζερ.

“Φίλοι μου  

Υπάρχει μια μηνυτήρια αναφορά από την Αρχαιολογική υπηρεσία, η οποία προκύπτει από υπερβολική αντίδραση και είναι αβάσιμη και αδικαιολόγητη.  

Ωστόσο με βοηθάει να πετύχω αυτό που ήθελα: Να μάθει ο ελληνικός λαός την ύπαρξη ενός τόσο σημαντικού μνημείου, όπως ο αιγυπτιακός ναός στη Μπρεξίζα, 35 χιλ. από την Πλατεία Συντάγματος.  

Προσπαθούν να έρθουν τουρίστες από όλο τον κόσμο και βλέπουν κάγκελα και χόρτα!   Αυτή η άθλια κατάσταση θα αλλάξει, όταν γίνω Δήμαρχος.  

Θα πάω σε όλους τους εγκαταλελειμμένους αρχαιολογικούς χώρους και ας μου κάνουν όσες μηνύσεις θέλουν!   Όσο για τους υπευθύνους, αντί να σπαταλούν χρόνο σε κυνήγι μαγισσών, να κάτσουν να σκεφτούν και να μου προτείνουν τι πρέπει να γίνει, προκειμένου να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση.  

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, με υγεία για όλους”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR