counter

Ηλίας Ψινάκης - Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαραν χαμογελαστοί κρατώντας ένα πόδι στο... γύψο!

Ηλίας Ψινάκης - Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαραν χαμογελαστοί κρατώντας ένα πόδι στο... γύψο!
Ηλίας Ψινάκης - Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαραν χαμογελαστοί κρατώντας ένα πόδι στο... γύψο!

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Οι Ηλίας Ψινάκης, Γιώργος Μαζωνάκης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Χρύσανθος Πανάς απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά σε στέκι της Βουλιαγμένης: γευμάτισαν και ήπιαν το ποτό τους με διάθεση που ολοένα γινόταν πιο ανεβασμένη από τον "πρωτοστάτη του καυστικού χιούμορ" Ηλία Ψινάκη. Οι τέσσερις φίλοι έδειχναν να χαίρονται με την καρδιά τους τις στιγμές που μοιράζονταν και δεν δίστασαν να τις απαθανατίσουν και να τις αναρτήσουν στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης μοιράστηκε με τους followers του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα ενσταντανέ του με τους φίλους του. Στην πρώτη φωτογραφία ο μάνατζερ απεικονίζεται να κρατά με τον Γιώργο Μαζωνάκη το πόδι της διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Κατερίνας Γκαγκάκη που ακόμα έχει γύψο μετά το ατύχημά που της συνέβη πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά εκείνη δείχνει να μην πτοείται και να αντιμετώπιζει την κατάσταση επιστρατεύοντας το χιούμορ που την διακρίνει.

Ο Ηλίας Ψινάκης συνόδευσε την φωτογραφία αυτή με λεζάντα: "Κουλή", θέλοντας να σχολιάσει καυστικά το σπασμένο πόδι της Κατερίνας Γκαγκάκη. Στην δεύτερη φωτογραφία, ο μάνατζερ ποζάρει και πάλι με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά γράφοντας: "Μαζώ Θεός! Υπέροχη βραδιά"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR