counter

Ηλίας Μαμαλάκης: "Αν αύριο ήταν το τέλος του κόσμου θα ήθελα…". Μια συγκινητική εξομολόγηση που θα σας καθηλώσει

Ηλίας Μαμαλάκης: "Αν αύριο ήταν το τέλος του κόσμου θα ήθελα…". Μια συγκινητική εξομολόγηση που θα σας καθηλώσει
Ηλίας Μαμαλάκης: "Αν αύριο ήταν το τέλος του κόσμου θα ήθελα…". Μια συγκινητική εξομολόγηση που θα σας καθηλώσει

Ηλίας Μαμαλάκης

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Με λεξούλες βαλμένες με αγάπη η μια δίπλα στην άλλη και με τα μάτια κλειστά, ο Ηλίας Μαμαλάκης περιγράφει εικόνες ζηλευτές που θα ήθελε να ζήσει, δίπλα σε πρόσωπα "σταθμούς" στη ζωή του και αγκαλιές αγάπης που θα ήθελε να εισπράξει αλλά και να προσφέρει. Κι όλα αυτά με αφορμή "το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με παλιά προφητεία των Μάγια" όπως ο ίδιος αναφέρει στο site που υπογράφει.

Μια εξομολόγηση ζωής απο τον 60 χρονο Ηλία Μαμαλάκη για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του...

"Σαν εξηντάρης έχω έντονο και γεμάτο παρελθόν που παίζει ρόλο στον ψυχισμό μου. Το τέλος μου το βλέπω λίγο διεκπεραιωτικά και ήρεμα. Ηρεμώ σιγά-σιγά και αυτό που μου συμβαίνει είναι ότι νοσταλγώ. Αν αύριο λοιπόν ήταν το τέλος του κόσμου, ήθελα σήμερα να κάνω ένα πάρτι, μια γιορτή με πολύ απλό φαγητό.  Σουβλάκια, κεμπάπια, λίγη σαλατίτσα, μπυρόνια και χύμα αγιωργίτικο από τη Νεμέα. 

Και να καλέσω όλους αυτούς που αγάπησα πολύ στη ζωή μου. Τους 5-6 συμμαθητές μου που κάνω ακόμα παρέα, 2-3 συμφοιτητές μου, κάτι ελάχιστους από το στρατό και όλους αυτούς που με έσπρωξαν μπροστά στη ζωή. Να βάλουμε μουσικές, να ξαναγαπηθούμε από την αρχή, να κάνουμε αγκαλίτσες, να ξεχαστούμε και εκεί πάνω στη καλή χαρά και την πραγματική ευτυχία που δίνουν οι συναντήσεις με αγαπημένους να πέσει η κοτρόνα στο κεφάλι και να αφανιστούμε.

Σύμφωνα με μια παλιά προφητεία των Μάγια  μέσα στο Δεκέμβριο του 2012 η γη τελειώνει. Πάπαλα που λένε, ότι φάγαμε φάγαμε, ότι ήπιαμε ήπιαμε και τέλος. Το πιθανότερο είναι ότι η προφητεία δεν θα επαληθευτεί

Σας καλώ λοιπόν όλους επώνυμους, ανώνυμους, ιντριγκαδόρους, πονηρούς, έξυπνους και βλάκες να μου γράψετε  στα σχόλια ποια μπορεί να ήταν η τελευταία σας επιθυμία λίγο προτού τεντωθείτε. Και δεν θέλω να μου πείτε βλακείες, ότι θέλετε να φάτε χαβιάρι, ή να κάνετε σεξ με κάποια επώνυμη ζουμπουρλού.

Θέλω να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να κλείσετε τα μάτια σας και να σκεφτείτε τι πραγματικά σας λείπει από αυτή τη ζωή και να το ζητήσετε….Να δω τι μας λείπει από αυτό το καταραμένο ντουνιά. Και μην αρχίσετε επίσης να έχετε επιθυμίες, λίγο πριν το τέλος του κόσμου, να πάτε στη Χαβάη γιατί βενζίνες δεν θα υπάρχουν. Εδώ στα πέριξ να γίνουν οι επιθυμίες σας. Κάτω από τον εναέριο χώρο της Ελλάδας. Πρώτος καταθέτω τη δική μου επιθυμία".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR