counter

Ηλίας Κόζας: "Δεν θέλουμε να δουλέψουμε στα μπουζούκια, ούτε με τους Onirama"

Ηλίας Κόζας: "Δεν θέλουμε να δουλέψουμε στα μπουζούκια, ούτε με τους Onirama"
Ηλίας Κόζας: "Δεν θέλουμε να δουλέψουμε στα μπουζούκια, ούτε με τους Onirama"

Ηλίας Κόζας
Ο Ηλίας Κόζας δεν ήταν μόνο ο πιο sexy άντρας της φετινής Eurovision είναι και o πιο ειλικρινής! Το συγκρότημα του, οι KOZA MOSTRA, αλλά και ο Αγάθωνας επέστρεψαν από το Μάλμε της Σουηδίας με την 6η θέση στη βαλίτσα τους και 5 ευρώ στην τσέπη.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή "Πρωινό mou".
"Είμαστε πολύ δύσκολα οικονομικά. Πάντα ήμασταν. Γυρίσαμε με 5 ευρώ στην τσέπη. Έχουμε συνηθίσει να μην έχουμε λεφτά. Να σκεφτείτε πως όταν φτάσαμε Αθήνα από τη Σουηδία, πήγαμε στην Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ".

Όταν ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα γιατί δεν τους είχαν κλείσει αεροπορικό εισιτήριο για Θεσσαλονίκη, ο Ηλίας Κόζας περιορίστηκε στο: Ήμασταν πολλά άτομα και από Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν συνηθισμένοι".

Ο τραγουδιστής απάντησε με ειλικρίνια και στο ερώτημα του Γιώργου Λιάγκα αν τώρα που έγιναν γνωστοί θα ήθελαν να εμφανιστούν στα μπουζούκια:

"Δεν θα ήθελα να εμφανιστώ στα μπουζούκια. Δεν είμαστε τέτοια μπάντα. Είμαστε συναυλιακή μπάντα. Έχω πρόβλημα με τον χώρο, όχι με τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται σε αυτά. Δεν θέλω να είμαι πάνω στην σκηνή και από κάτω να τρώνε μπριζόλα".

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR