counter

Ηλίας Κιαζόλι: Εξηγεί γιατί πολλοί παρεξήγησαν τη συμπεριφορά του στο MasterChef

Ηλίας Κιαζόλι: Εξηγεί γιατί πολλοί παρεξήγησαν τη συμπεριφορά του στο MasterChef
Ηλίας Κιαζόλι: Εξηγεί γιατί πολλοί παρεξήγησαν τη συμπεριφορά του στο MasterChef

Στο περιοδικό «7 μέρες tv» παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Κιαζόλι, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού MasterChef. Ο ίδιος εξήγησε, μεταξύ άλλων, για ποιον λόγο πολλοί παρεξήγησαν τη συμπεριφορά του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Θεωρείς πως ίσως αναλώθηκες σε άλλα πράγματα, τα οποία δεν σε βοήθησαν να επικεντρωθείς στη μαγειρική;

Ναι, θεωρώ ότι κάποιες φορές έδινα βάση στο τι μπορεί να κάνει κάποιος άλλος ή στο να σχολιάσω κάτι τελείως άκυρο. Απλώς, όταν περνάει ο καιρός, όλο αυτό μετατρέπεται σε ρουτίνα. Είναι η ζωή σου, βρίσκεσαι εκεί μέσα χωρίς κινητό και η μοναδική ασχολία σου είναι το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Είναι σαν να έχεις μια οικογένεια με την οποία πρέπει υποχρεωτικά να συμβιβαστείς.

Ήσουν ένας από τους πιο παρεξηγημένους παίκτες στο παιχνίδι. Γιατί;

Σίγουρα, από τη στιγμή που επιλέγεις να εκτεθείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να δέχεσαι τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Μερικές φορές, όντως με έπιαναν τα νεύρα μου και μπορεί να έλεγα κάποιες βλακείες παραπάνω. Αλλά αυτό δεν με κάνει κακό παιδί ή δεν σημαίνει ότι είχα κάτι με την Κατερίνα, με τον Σταυρή ή με οποιονδήποτε άλλο. Είναι κάτι που απλώς τελείωσε και από την πρώτη εβδομάδα που ήμουν έξω είπα «μια χαρά», δεν σκέφτηκα κάτι αρνητικό.

Παρακολουθώντας πλέον τι γίνεται απ' έξω έχεις αλλάξει γνώμη για κάποιους;

Όχι, σε καμιά περίπτωση. Με βοήθησε κι πολύ ότι από την πρώτη μέρα έκανα παρέα με τον Χάρη, τον Γιώργο, τον Γατόπουλο, τον Κώστα και τον Ιωάννη και με αυτούς έμεινα μέχρι το τέλος. Έζησα τρεις μήνες μαζί τους και γίναμε πραγματικοί φίλοι. Τώρα, σίγουρα, θα κάνουμε παρέα. Δέθηκα πολύ με αυτά τα άτομα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR