counter

Ηλίας Καμπακάκης: Το νέο ξέσπασμα της πρώην συντρόφου του, Αμαλίας Τουράνη- “Ήσουν ο βράχος και αποδείχθηκες λάσπη”

Ηλίας Καμπακάκης: Το νέο ξέσπασμα της πρώην συντρόφου του, Αμαλίας Τουράνη- “Ήσουν ο βράχος και αποδείχθηκες λάσπη”
Ηλίας Καμπακάκης: Το νέο ξέσπασμα της πρώην συντρόφου του, Αμαλίας Τουράνη- “Ήσουν ο βράχος και αποδείχθηκες λάσπη”

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη, κατήγγειλε ότι ο τραγουδιστής την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους, Κλεοπάτρα, το 2010, ενώ παράλληλα τον κατηγόρησε πως αδιαφορεί για την κόρη τους και είναι εξαφανισμένος από τη ζωή του παιδιού τους τα τελευταία δύο χρόνια.

Μετά από αυτή την καταγγελία, ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη σε τηλεοπτική του εμφάνιση απάντησε για όσα κατηγορείται ο τραγουδιστής.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Βαρτζόπουλου ολοκληρώθηκαν με ένα «Γιατί τώρα;», μιας και η Αμαλία Τουράνη καταγγέλλει περιστατικά που συνέβησαν πριν από κάποια χρόνια.

Η Αμαλία Τουράνη από την πλευρά της, έκανε μια ανάρτηση- ξέσπασμα στο Instagram και απάντησε στους λόγους που αποφάσισε να καταγγείλει τώρα τον Ηλία Καμπακάκη.

«Γιατί τώρα; Γιατί δίνω τον αγώνα μου καθημερινά δίπλα σε αυτό το παιδί και εσύ βάζεις μόνο εμπόδια. Γιατί ένα παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς και όχι μέσω δικηγόρου. Γιατί είδαμε το θαύμα στο σπίτι μας και εσύ την εγκατέλειψες πάνω στην αρρώστια της, ενώ σε είχε ανάγκη. Γιατί την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα που είχε φτιάξει και να μπορέσει να ζήσει χωρίς αυτό. Γιατί ζήτησε από τον Νικήτα να τον λέει μπαμπά γιατί τόσο της έχει λείψει να λέει αυτή τη λέξη. Γιατί νιώθει ένα παιδί βάρος και ότι σε κούρασε με το πρόβλημα υγείας της. Γιατί ενώ σε είχε ανάγκη την παράτησες. Γιατί είπες στο δικαστήριο ότι πάμε για τουρισμό στο Houston, ενώ είμαστε 15 ώρες την ημέρα μέσα στο νοσοκομείο. Γιατί έπρεπε να ταξιδέψουμε νωρίτερα και χειρότερα η υγεία της εξαιτίας σου. Γιατί ενώ έπρεπε να πάμε άμεσα στο Houston εσύ δεν έβαζες υπογραφή για ανανέωση του διαβατηρίου για να φύγουμε.

Γιατί γεμίζεις τα μαγαζιά με κόσμο που υποστήριξε το παιδί μας και πρέπει να μάθει την αλήθεια. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα γιατί τώρα ένιωσα έτοιμη. Γιατί ενώ σε χρειαζόταν δύο χρόνια, δεν μπόρεσε να σε βρει πουθενά και κανέναν σας. Γιατί ενώ σου ζήτησε με μηνύματα να της μιλήσεις εσύ δεν απάντησες και αμφισβητώντας ότι είναι αυτή στα μηνύματα, έστειλε εξώδικα. Γιατί την ανάγκασες να ζητάει από έναν δικηγόρο να μιλήσει με τον πατέρα της. Γιατί αναγκάστηκε να θεωρεί ότι είναι καλύτερο ένας πατέρας να έχει πεθάνει παρά να έχει εξαφανιστεί», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Αμαλία Τουράνη

Ακόμη η Αμαλία Τουράνη ανέφερε: «Γιατί ενώ ήσουν βράχος το 2017, εσύ το 2020 αποδείχθηκες λάσπη, απουσιάζοντας μέχρι και σήμερα από τη ζωή της. Γιατί αυτή η φωτογραφία ανέβηκε για να μην ξεχάσουμε τις δυσκολίες και εσύ μας ανάγκασες να δυστυχήσουμε κι άλλο μετά απ’ αυτές. Γιατί δεν την αξίζει όλο αυτό και παίζεις με την ψυχολογία του ίδιου του παιδιού».

Δείτε την ανάρτηση της Αμαλίας Τουράνη.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR