counter

Ηλίας Καμπακάκης: Η δήλωση της πρώην συντρόφου του, Αμαλίας Τουράνη - "Το παιδί προσπαθεί να επικοινωνήσει 2 χρόνια μαζί του"

Ηλίας Καμπακάκης: Η δήλωση της πρώην συντρόφου του, Αμαλίας Τουράνη - "Το παιδί προσπαθεί να επικοινωνήσει 2 χρόνια μαζί του"
Ηλίας Καμπακάκης: Η δήλωση της πρώην συντρόφου του, Αμαλίας Τουράνη - "Το παιδί προσπαθεί να επικοινωνήσει 2 χρόνια μαζί του"

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη, κατήγγειλε ότι ο τραγουδιστής την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους, Κλεοπάτρα, το 2010, ενώ παράλληλα τον κατηγόρησε πως αδιαφορεί για την κόρη τους και είναι εξαφανισμένος από τη ζωή του παιδιού τους τα τελευταία δύο χρόνια.

Η πρώην σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, μετά την επίμαχη ανάρτησή της, έκανε νέες για τον Ηλία Καμπακάκη στην εκπομπή Open Weekend.

«Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική το 2018. Απλά μέχρι να φτάσουμε, έκανα έναν μεγάλο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά σε όλο αυτό. Εκείνος συνέχιζε τα Live του γιατί δεν ήθελε να τα αφήσει για να γυρίσει και να μείνει στην Αμερική.

Παρόλα αυτά, του άλλαξαν την γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, Κλεοπάτρα στο τελικό στάδιο μετά από χημειοθεραπείες που έκανε. Όταν ήρθαμε εδώ πέρα ακολουθούσε στις εξετάσεις το παιδί, ακολουθούσε τα ραντεβού με τον γιατρό κλπ, αλλά όλες τις υπόλοιπες ώρες ήταν εντελώς αδιάφορος για το παιδί. Ήταν σε ένα δωμάτιο, έγραφε μουσική και πολλές φορές τον ζητούσε η Κλεοπάτρα και μου έλεγε “μαμά, πες του να κατέβει να τον δω, που είναι ο μπαμπάς;”. Στο τελευταίο μας ταξίδι στην Αμερική πριν από 2 χρόνια, που ήταν να γίνει Τετάρτη και τη Δευτέρα αναχωρούσαμε, μας ακύρωσε τα εισιτήρια η αεροπορική εταιρεία λόγω Covid και έπρεπε να ξανακλείσουμε τα εισιτήρια με άλλη εταιρεία.

Εκεί πάνω καταλάβαινα πως απέφευγε να ξανακλείσει τα εισιτήρια και να έρθει μαζί μας. Όταν γύρισα και του είπα ποιος είναι ο λόγος, εγώ ήξερα πως είχε κάνει μια σχέση και ουσιαστικά ο λόγος αυτός ήταν η σχέση. Εκείνος επικαλέστηκε τα live του, που εκείνη τη βδομάδα δεν είχε. Στο τέλος της συζήτησης μου είπε ότι δε θα έρθω Αμερική, τελείωσε και ούτε θα με ξαναδείτε, ούτε θα με ξαναακούσετε ποτέ. Έκλεισα το τηλέφωνο και δε μπόρεσα ποτέ ξανά να επικοινωνήσω μαζί του από τότε.

Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί. Σταμάτησε να δίνει διατροφή, σταμάτησε να την υποστηρίζει. Καταρράκωσε το παιδί, το οποίο προσπαθεί να επικοινωνήσει επί δύο χρόνια μαζί του.

Το 2010 που ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου, ήταν πολύ βίαιος, με αποκορύφωμα μια μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και έκανα μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό, με εξέτασε και όντως υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση πάνω σε αυτό. Δεν υπήρχε γάμος, διαλύθηκε ο γάμος μας γιατί εγώ όταν ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος με χτύπησε. Ήταν όλα έτοιμα σε δυο μήνες παντρευόμασταν.

Μόλις είχαμε αρχίζει να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν όλα. Αφού γεννήθηκε το παιδί και τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα την Κλεοπάτρα στην αγκαλιά μου και σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι. Έπαιρνα μηνύματα από μια άλλη γυναίκα που είχε πάει στο δικό της σπίτι και μετά χωρίσαμε εντελώς. Αυτή ηταν η τελική προσπάθεια της επανασύνδεσης και στις 40 ημέρες της Κλεοπάτρας δεν υπήρχε ξανά επανασύνδεση ποτέ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμαλία Τουράνη.

Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR