counter

Ηλίας Βρεττός: Τον ξέρατε ως τραγουδιστή, μάθετέ τον και ως...

Ηλίας Βρεττός: Τον ξέρατε ως τραγουδιστή, μάθετέ τον και ως...
Ηλίας Βρεττός: Τον ξέρατε ως τραγουδιστή, μάθετέ τον και ως...

Ηλίας Βρεττός

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια θα δοκιμαστεί ο Ηλίας Βρεττός! Ο τραγουδιστής, ανάμεσα σε εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, συναυλίες και ηχογραφήσεις τραγουδιών, θα ασχοληθεί επαγγελματικά με κάτι νέο και συγκεκριμένα τις επιχειρήσεις. Και πιο συγκεκριμένα; Με επιχείρηση καταστήματος οπτικών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, που επιβεβαιώνει ο τραγουδιστής, ο Ηλίας Βρεττός, θα φέρει στην Ελλάδα μια πρωτοποριακή ιδέα καταστήματος που θα πουλάει γυαλιά! "Είναι αλήθεια! Τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου, υπολογίζω να ανοίξω το μαγαζί οπτικών στον Πειραιά", λέει ο Ηλίας Βρεττός στο FTHIS.GR.

"Το κατάστημα οπτικών θα το ανίξω από κοινού με το Γιώργο, που είναι παιδικός μου φίλος και πάντα θέλαμε να κάνουμε μια δουλειά μαζί. Η εταιρεία λέγεται Ojo που στα ισπανικά σημαίνει "μάτι" και αυτή τη στιγμή υπάρχουν έξι καταστήματα στην Κύπρο. Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα τα φέρει στην Ελλάδα. Η διαφορά από τα υπόλοιπα καταστήματα είναι πως εμείς οι ίδιοι κατασκευάζουμε τα γυαλιά που πουλάμε και κάθε 20 μέρες η συλλογή μας ανανεώνεται. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές στον κόσμο, ο μέσος όρος που πωλείται το κάθε ζευγάρι οπτικών είναι τα 59 ευρώ 1+1 δώρο. Ετοιμάζουμε μεγάλο πάρτι για τη βραδιά των εγκαινίων κι εύχομαι να με στηρίξει ο κόσμος", σημειώνει ο Ηλίας Βρεττός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR