counter

Ηλίας Βρεττός: Οι γονείς και η σύζυγός του στην απονομή χρυσών και πλατινένιων επιτυχιών του

Ηλίας Βρεττός: Οι γονείς και η σύζυγός του στην απονομή χρυσών και πλατινένιων επιτυχιών του
Ηλίας Βρεττός: Οι γονείς και η σύζυγός του στην απονομή χρυσών και πλατινένιων επιτυχιών του

Σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χαρά και συγκίνηση, ο Ηλίας Βρεττός και η Panik Platinum γιόρτασαν τις πρόσφατες πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους. Φυσικά, από το πλευρό του τραγουδιστή δεν μπορούσαν να λείπουν οι γονείς αλλά και η σύζυγός του, Αναστασία Δεληγιάννη.

Η ίδια, έκλεψε την παράσταση με το τρυφερό φιλί που αντάλλαξε με τον εκλεκτό της καρδιάς της αλλά και το super κομψό της look. 

Συνεχίζοντας την πλούσια κι επιτυχημένη δισκογραφική του πορεία, ο Ηλίας Βρεττός ξεχώρισε με τα πρόσφατα singles του το πλατινένιο "Φύσηξε Έρωτας Βοριάς" και τα χρυσά "Φώναξέ Με" και "Τον Άνθρωπο Τον Λάθος". Και τα τρία τραγούδια αγαπήθηκαν από το κοινό και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και των digital charts, ενώ μετρούν αθροιστικά πάνω από 5 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 40 εκατομμύρια YouTube views.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας ΒρεττόςΑναστασία Δεληγιάννη: Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ενώ ο Ηλίας Βρεττός, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκαλιάζει τα τραγούδια του, τους δημιουργούς και τη δισκογραφική του εταιρεία, καθώς και τους δικούς του ανθρώπους για την στήριξη αλλά και την παρουσία τους στο event. Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου ότι όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, η Αναστασία Δεληγιάννη δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόντες στη λαμπερή βραδιά που παρουσίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ήταν καλλιτέχνες όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Απέργης, Αναστάσιος Ράμμος, Χρήστος Μενιδιάτης, Χριστίνα Σάλτη, Alcatrash, Χρήστος Σαντικάι, Χριστίνα Μηλιού και Enorasis, αλλά και άνθρωποι από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης και του ραδιοφώνου, καθώς και η οικογένεια και φιλικά πρόσωπα του Ηλία Βρεττού.

Παράλληλα, τιμήθηκαν και οι δημιουργοί των τραγουδιών ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live από τον επιτυχημένο κι αγαπητό καλλιτέχνη, ο οποίος ξεσήκωσε τους παριστάμενους με μερικές από τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του και ανεβάζοντας στο stage τους καλλιτέχνες που ήταν παρόντες, ενώ παρουσίασε και το νέο τραγούδι "Ξέρεις Που Θα Με Βρεις", που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Ηλίας Βρεττός: Δείτε φωτογραφίες με τους γονείς και την σύζυγό του:



 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR