counter

Ηλίας Βρεττός: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα περί γάμου με την σύντροφό του- “Έχω βρεθεί στην άβολη θέση να...”

Ηλίας Βρεττός: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα περί γάμου με την σύντροφό του- “Έχω βρεθεί στην άβολη θέση να...”
Ηλίας Βρεττός: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα περί γάμου με την σύντροφό του- “Έχω βρεθεί στην άβολη θέση να...”

Ο Ηλίας Βρεττός περνάει μια όμορφη φάση τόσο στα προσωπικά του όσο και στα επαγγελματικά του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησε εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί “Voe” και με αφορμή την πρεμιέρα του, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και στον Γιώργο Οικονομάκη.

Η απάντηση του Ηλία Βρεττού στα δημοσιεύματα περί γάμου και το ενδεχόμενος ενός παιδιού

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Βρεττός απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται με την σύντροφό του, Αναστασία Δεληγιάννη.

«Εκτός από έναν έρωτα, έχω βρει μία υγιή σχέση που με γεμίζει και με στηρίζει στις επιλογές μου και στη δουλειά μου και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Μια τέτοια σχέση οπωσδήποτε σε κάνει να σκέφτεσαι πιο σοβαρά τα πράγματα. Απλά έχω βρεθεί στην άβολη θέση να έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα περί γάμου χωρίς να έχουμε πάρει εμείς τις αποφάσεις. Υπάρχουν σκέψεις χωρίς να έχουμε κανονίσει κάτι και να είναι σίγουρο, δεν μπορώ να βγω και να πω θα παντρευτώ», δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός.

Δείτε επίσης: Ηλίας Βρεττός: Πρεμιέρα στην παραλιακή με τη σύντροφό του στο πλευρό του (Photos)

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, ο Ηλίας Βρεττός απάντησε: «Κλείνω τον Σεπτέμβριο τα 39, δεν είμαι μικρό παιδί. Όσο πιο πολύ μεγαλώνω τόσο πιο μεγάλη επιθυμία έχω να γίνω πατέρας».

Ο Ηλίας Βρεττός για το ατύχημα που είχε

Ο Ηλιάς Βρεττός μίλησε και για το τροχαίο ατύχημα που είχε τον Φεβρουάριο του 2018: «Στην πίστη μου στο Θεό βρίσκω δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία. Ένα σοβαρό ατύχημα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι ένα μεγάλο ταρακούνημα που σε κάνουν να τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Μετά το ατύχημα είμαι σε θέση να βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά. Έχω κάνει αρκετά τατουάζ για να καλύψω τις τομές μου από το ατύχημα. Δεν θα έρθει 100% η αποκατάσταση. Το σώμα μου είναι γεμάτο μέταλλα, σίδερα και βίδες που δε θα βγούνε ποτέ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR