counter

Ηλίας Βρεττός: Αιφνιδίασε τους θαυμαστές του και τους έκανε video clip!

Ηλίας Βρεττός: Αιφνιδίασε τους θαυμαστές του και τους έκανε video clip!
Ηλίας Βρεττός: Αιφνιδίασε τους θαυμαστές του και τους έκανε video clip!

Ο Ηλίας Βρεττός κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μόνο Εγώ» και το παρουσίασε στο κοινό μέσα από μία πρωτότυπη ιδέα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, κατάφερε να ξεπεράσει τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού και να μπει στα σπίτια του κόσμου, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του νέου του music video.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βρεττός, μέσα από μία διαδικτυακή πλατφόρμα τύπου chat roulette, ο επιτυχημένος τραγουδιστής μπήκε ξαφνικά στις οθόνες και τα σπίτια των χρηστών της εφαρμογής, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του «Μόνο Εγώ» και χαρίζοντάς τους μία πρώτη ακρόαση.

Μάλιστα ο Ηλίας Βρεττός ζήτησε από όλους να ακούσουν το κομμάτι και να κάνουν ότι ακριβώς αισθάνονται. Τις αντιδράσεις αυτές τις κατέγραψε και έτσι δημιουργήθηκε το πρωτότυπο music video του.

Το «Μόνο Εγώ» είναι ένα ρυθμικό, ανεβαστικό, ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Ηλία Βρεττού, που κυκλοφορεί μετά τον πλατινένιο δίσκο «Σωστό Μου Λάθος» από την Panik PlatInum.

Δείτε το παρακάτω

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR