counter

Ηλίας Βρεττός: "Θέλω να παντρευτώ σε κλειστό κύκλο"

Ηλίας Βρεττός: "Θέλω να παντρευτώ σε κλειστό κύκλο"
Ηλίας Βρεττός: "Θέλω να παντρευτώ σε κλειστό κύκλο"

Ο Ηλίας Βρεττός μιλά στο ΟΚ! για όλους και όλα

Ο Ηλίας Βρεττός έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις σκέψεις για γάμο και την δημιουργία οικογένειας μέσα στο 2014.

"Το 2013 ήταν μία χρονιά σταθμός για μένα. Η δουλειά μου πήγε πολύ καλά, έκανα αρκετές επιτυχίες, το Dancing With The Stars με βοήθησε απίστευτα, τα κομμάτια μου αναγνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν από τον κόσμο και, όπως ξέρεις, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και πολύ ευτυχισμένος. Μακάρι αυτό να κρατήσει και τη νέα χρονιά! Αυτό που θέλω είναι να είμαι γερός και να  έχω την υγεία μου", είπε ο Ηλίας Βρεττός σε ερώτηση για το αν θα κάνει οικογένεια.

Ο Ηλίας Βρεττός παραδέχθηκε πως αν έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Ευαγγελία Αραβανή, θα το πραδεχόταν. Επίσης, μίλησε για το πως ονειρεύεται τον γάμο του. "Αυτή η στιγμή είναι πολύ προσωπική και όταν προσπαθείς να βάλεις μέσα μπούγιο και πολύ κόσμο, χάνεις τη μαγεία και την απόλαυση. Ξαφνικά βλέπεις το ζευγάρι να μη ζει τις στιγμές του και να μην το ευχαριστιέται. Ιδανικά θα ήθελα να παντρευτώ σε κλειστό κύκλο, αλλά αυτό εξαρτάται και από τη σύντροφό μου. Δεν ξέρω τι θα θέλει… Προσωπικά, είμαι τόσο παρορμητικός που θα μπορούσα να το κάνω ξαφνικά, αν και ο γάμος είναι ένα μυστήριο που το περιμένουν όλοι οι δικοί σου άνθρωποι. Οπότε, θα ήταν άσχημο αν δεν παραβρίσκονταν τουλάχιστον τα πολύ δικά μας άτομα. Να γλιτώσω και την οικογενειακή γκρίνια, καταλαβαίνεις…".

Πηγή: Down Town Κύπρου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR