counter

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Τη μεγαλύτερη αμοιβή την έχω πάρει στη ..."

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Τη μεγαλύτερη αμοιβή την έχω πάρει στη ..."
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Τη μεγαλύτερη αμοιβή την έχω πάρει στη ..."

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος ήταν αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς.

Μας συστήθηκε μέσα από το παιχνίδι GNTM και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το δημοφιλές μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, μίλησε για τα οικονομικά οφέλη που της επέφερε η ενασχόλησή της με τη μόδα, για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για τις διαφωνίες που είδαμε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ο χώρος της μόδας με βοήθησε να ζούμε πιο άνετα εγώ και η οικογένειά μου. Οι δουλειές στη Νέα Υόρκη φυσικό ήταν να επιφέρουν μια άνεση. Τη μεγαλύτερη αμοιβή την έχω πάρει στη Νέα Υόρκη για μια διαφήμιση γνωστής εταιρείας. Πρωταγωνιστούσα στην παγκόσμια καμπάνια της για δύο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και συνεχίζει: «Η Ελλάδα και η παρουσία μου στην τηλεόραση δεν μου απέφεραν περισσότερα χρήματα. Έκανα το GΝΤΜ γιατί μου άρεσε το concept και γιατί η ηλικία μου συνιστά το πλέον κατάλληλο timing για να παρουσιαστώ επιτέλους στον κόσμο, να βγω από το καβούκι μου. Η κατάλληλη πρόταση ήρθε στην κατάλληλη στιγμή καθώς ήθελα επιτέλους να επιστρέψω στο σπίτι μου».

Όσον αφορά τις διαφωνίες και τις εντάσεις που μπορεί να υπήρξαν στο παιχνίδι μεταξύ της κριτικής επιτροπής, η ίδια απαντά: «Στην τηλεοπτική μου παρουσία δε θα άλλαζα τίποτα. Ακόμη και στις διαφωνίες μου ήμουν εαυτός μου. Ήμασταν τέσσερις άνθρωποι, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες που μπορεί να διαφωνούσαν ορισμένες φορές, αλλά έτσι δεν είναι τα πράγματα όταν συνυπάρχουν διαφορετικές προσωπικότητες που διαθέτουν δυνατή προσωπική άποψη;».

Τέλος το γνωστό μοντέλο μίλησε και για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και τις συμβουλές που της έχει δώσει: «Με τη Βίκυ γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια από ένα show της Σήλια Κριθαριώτη. Με είχε πλησιάσει στο τέλος για να μου μιλήσει και να με συγχαρεί. Ήταν πάντα πολύ ζεστή μαζί μου. Θα κάναμε άνετα παρέα αν είχαμε και οι δύο περισσότερο χρόνο. Ακούω με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές της. Η ιδέα της να στείλω βίντεο από την παρουσία μου στο GΝΤΜ στο πρακτορείο μου στη Νέα Υόρκη είχε θετική ανταπόκριση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR