counter

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε σε όσα λέγονται για τα κιλά της και ξέσπασε με σχόλιο follower

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε σε όσα λέγονται για τα κιλά της και ξέσπασε με σχόλιο follower
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε σε όσα λέγονται για τα κιλά της και ξέσπασε με σχόλιο follower

Μετά τις αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια του GNTM και το μπούλινγκ που δέχτηκε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απάντησε για όλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι τη ρώτησαν, μεταξύ άλλων και για τα κιλά της, με την ίδια να απαντά αρχικά: «Είμαι καλά τα τελευταία 3 χρόνια, που νομίζετε ότι δεν είμαι. Υγιέστατη, χαρούμενη και πιο ήρεμη από ποτέ… Μιας και τα κιλά μου έχουν απασχολήσει αρκετά. Δεν έχω πλάνο διατροφής, τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνω τη ζωή, τρώω κανονικό φαγητό, μαμαδίσιο, με εσάνς junk food. Χωρίς ενοχές και άγχος».

Διαβάστε επίσης: Hλιάνα Παπαγεωργίoυ για GΝTM: "Κανείς δε το ξέρει αυτό. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα, βίωσα μπoύλινγκ"

Κατόπιν και με αφορμή σχόλιο follower που της έγραψε πως δεν ήταν ποτέ τόσο αδύνατη, η παρουσιάστρια ξέσπασε.

«Και τι να κάνω φίλη μου, να ζυγίζομαι κάθε 2 λεπτά; Να μετριέμαι με τη μεζούρα κάθε μέρα; Να βγάζω πάντα την τέλεια λήψη για να μην φαίνομαι πιο αδύνατη σήμερα ή αύριο πιο παχιά; Να κάνω ανελέητο φώτοσοπ; Να δημιουργήσω ανασφάλειες στον εαυτό μου με όσα ακούω κάθε μέρα; Να μπω στο τρυπάκι να αλλάξω πράγματα στον εαυτό μου, γιατί αρέσω σε κάποιους αλλιώς; Ή να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου, να με αγαπάω και να περνάω τέλεια, ανεξάρτητα από το τι γίνεται γύρω μου; Λέω να συνεχίσω να κάνω το τελευταίο, η πνευματική υγεία έρχεται πρώτη» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR