counter

Ηλέκτρα Αστέρη: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από το ταξίδι της στην Ολλανδία

Ηλέκτρα Αστέρη: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από το ταξίδι της στην Ολλανδία
Ηλέκτρα Αστέρη: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από το ταξίδι της στην Ολλανδία

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, αφού πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη μία κορούλα και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτα τους.

Μάλιστα μπορεί η Ηλέκτρα Αστέρη να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως συνεχίζει τα ταξίδια της με τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Συγκεκριμένα οι δύο τους βρέθηκαν στην Ολλανδία για τις ανάγκες τις εκπομπής «Happy Traveller» και είναι ενθουσιασμένοι.

Φυσικά η Ηλέκτρα Αστέρη πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά από τις ανθισμένες τουλίπες ενός λιβαδιού και μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο με τους followers της.

«Τα τελευταία χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά μου όνειρα ήταν να βρεθώ στα ολλανδικά λιβάδια με τις τουλίπες. Η τουλίπα ήταν, είναι και θα είναι το αγαπημένο μου λουλούδι. Τουλίπες κρατούσα όταν παντρευτήκαμε με τον Ευτύχη (με πολιτικό) και τουλίπες θα κρατάω και στον θρησκευτικό (covid επιτρέποντος). Τις τουλίπες τις αγαπούσα από μικρή. Πολύ μικρή. Όταν όλα τα παιδιά επέλεγαν ως αγαπημένο λουλούδι το τριαντάφυλλο, εγώ πάντα επέμενα... τουλίπα. Είναι μαγικό αυτό το λουλούδι. Πες μου δεν είναι όνειρο τα τουλιπο-λιβαδια της Ολλανδίας; Είναι είναι. Και ναι ετοιμαστείτε για πολλές τουλίπες στο feed σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram της Ηλέκτρας Αστέρη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR