counter

Hell’s Kitchen: Ποιος είναι ο καρδιοκατακτητής του σπιτιού, ο πιο απρόβλεπτος και ο πιο οξύθυμος παίκτης;

Hell’s Kitchen: Ποιος είναι ο καρδιοκατακτητής του σπιτιού, ο πιο απρόβλεπτος και ο πιο οξύθυμος παίκτης;
Hell’s Kitchen: Ποιος είναι ο καρδιοκατακτητής του σπιτιού, ο πιο απρόβλεπτος και ο πιο οξύθυμος παίκτης;

Το Hell’s Kitchen έκανε πρεμιέρα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον ΑΝΤ1 με οικοδεσπότη τον Έκτορα Μποτρίνι.

Ο γνωστός σεφ γνωρίστηκε με τους 20 διαγωνιζόμενους που καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, στη μπλε (άντρες) και στην κόκκινη (γυναίκες) και από τη πρώτη κιόλας δοκιμασία βρέθηκαν αντιμέτωποι με αντιθέσεις και με μία αποχώρηση έκπληξη, αυτή της Δέσποινας Εκατομμάτη, καθώς οι άντρες ήταν αυτοί που κέρδισαν την ασυλία. 

Έτσι λοιπόν, παρακολουθώντας τις πρώτες σκηνές της νέας εκπομπής μαγειρικής, θέλαμε να μάθουμε ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τους παίκτες. Ποιος είναι ο καρδιοκατακτητής τους σπιτιού, ο πιο απρόβλεπτος και ο οξύθυμος;

Ο 25χρονος Nίνο Τσατσούλης είναι ο καρδιοκατακτητής του σπιτιού. Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας με τη συμπεριφορά του και τις μαγειρικές του ικανότητες ευελπιστεί να ξεχωρίσει στην κουζίνα του Hell's Kitchen και να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος.  Η κόκκινη ομάδα των κοριτσιών δείχνει την προτίμηση της στον Νίνο, αφού είναι πάντα τζέντλεμαν μαζί τους! Αυτό όμως, μαζί με την έντονη παρουσία του στην κουζίνα δημιουργεί ανταγωνισμό και ζήλια στην υπόλοιπη μπλε ομάδα των ανδρών.

Ο 25χρονος Nίνο Τσατσούλης

Ο 33χρονος Αλέξανδρος Ζαλαβράς είναι ο απρόβλεπτος της παρέας. Ενώ αρχικά φαίνεται να είναι η ήρεμη δύναμη της μπλε ομάδας , όταν συνειδητοποιεί ότι γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη του τα οποία τον αδικούν, βγάζει "νύχια" και "φωτιές" μέσα στο Hell’s Kitchen! Έχει έντονα "πιστεύω" και είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα σε περίπτωση που κάποιος τον αμφισβητήσει.

Ξεχωρίζει τον Κωνσταντίνο, ενώ τον ιντριγκάρει πολύ η συμπεριφορά του Νίνο μέσα και έξω από το Hell’s Kitchen! Θα καταφέρει να συγκρατηθεί και να χειριστεί με ηρεμία τις όποιες καταστάσεις προκύψουν μέσα στην κουζίνα της κολάσεως; 

Ο 33χρονος Αλέξανδρος Ζαλαβράς

Ο 28χρονος Γιώργος Σκοπελίτης είναι ο πιο οξύθυμος.

Ο Πειραιώτης Γιώργος, παλιός γνώριμος του σεφ Μποτρίνι αφού έχει δουλέψει μαζί του στο παρελθόν, έχει έρθει στο Hell’s Kitchen για να πείσει τον σεφ ότι πραγματικά έχει μαγειρικές γνώσεις και αξίζει να κερδίσει. Από τη μια, είναι πρόθυμος να βοηθήσει πάντα, διότι διαθέτει ομαδικό πνεύμα, από την άλλη, αν εκνευριστεί και του γυρίσει το μάτι, πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά στο Hell’s Kitchen, τους στολίζει όλους με τα άψογα "γαλλικά" που γνωρίζει! 

Ο 28χρονος Γιώργος Σκοπελίτης

Ανυπομονούμε να δούμε τις εξελίξεις του δεύτερου επεισοδίου που θα προβληθεί αυτή την Δευτέρα στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ANT1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ένα από τα αποσπάσματα του πρώτου επεισοδίου έχει ξεπεράσει τις 300.000 προβολές στο Youtube!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR