counter

Heidi Klum: Παρήγγειλε κινέζικο και μάλιστα... ενισχυμένο! Τώρα αν το έφαγε;

Heidi Klum: Παρήγγειλε κινέζικο και μάλιστα... ενισχυμένο! Τώρα αν το έφαγε;
Heidi Klum: Παρήγγειλε κινέζικο και μάλιστα... ενισχυμένο! Τώρα αν το έφαγε;

Το να είσαι πασίγνωστο και περιζήτητο μοντέλο έχει τα πλεονεκτήματα του αλλά συγχρόνως και τα μειονεκτήματα του. Το δελεαστικό είναι ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθείς στην άλλη άκρη του πλανήτη, γεγονός που δε σου αφήνει την πολυτέλεια να κάνεις σχέδια και να βάζεις πρόγραμμα στη ζωή σου. Ειδικά όταν είσαι και μαμά όπως η Heidi Klum.

Στη μακρινή Σιγκαπούρη ταξίδεψε σαν αστραπή η καλλονή Heidi Klum που θεωρείται από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες το top model θα συμμετέχει στην εβδομάδα μόδας Digital Fashion Week Singapore 2013. Στο ίδιο γεγονός θα βρίσκεται και η γαζέλα της πασαρέλας Naomi Campbell.

Η Heidi Klum φροντίζει να βλέπει τη δουλειά της σαν διασκέδαση και είπε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στιγμές από το ταξίδι της. Ανήρτησε μια φωτογραφία που τράβηξε κατά τη διάρκεια της πτήσης και όπως διακρίνουμε ο χρόνος είναι τόσο πολύτιμος που μακιγιέρ και κομμωτές έχουν πέσει πάνω της για να είναι έτοιμη αμέσως μόλις προσγειωθεί.

H 40χρονη καλλονή σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της απόλαυσε τις πολυασιάτικες και πολυνησιακές σπεσιαλιτέ της περιοχής ανεβάζοντας άλλη μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter.

Η αλήθεια είναι ότι χορταίνεις μόνο με τη θέα. Το πλούσιο σε θερμίδες γεύμα της, συνδυάζει αυγό, ρύζι, κοτόπουλο και prawn crackers και είναι απορίας άξιο το πώς καταφέρνει και διατηρεί το «θανατηφόρο» κορμί της στην ηλικία των 40 και έχοντας κάνει τέσσερις γέννες. Προφανώς η Heidi Klum έχει πολύ καλό μεταβολισμό ή μεγάλο χάρισμα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR