counter

Happy New Year: 14 celebrities στέλνουν τις ευχές τους για το 2017 στους αναγνώστες του FTHIS.GR

Happy New Year: 14 celebrities στέλνουν τις ευχές τους για το 2017 στους αναγνώστες του FTHIS.GR
Happy New Year: 14 celebrities στέλνουν τις ευχές τους για το 2017 στους αναγνώστες του FTHIS.GR

 

Το FTHIS.GR εύχεται στους αναγνώστες του Καλή Χρονιά με υγεία χαμόγελα και ξεχωριστές ευχές για τον καθέναν από εσάς. Η συντακτική ομάδα, θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την καθημερινή σας προτίμηση στο site, επικοινώνησε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από τον χώρο της showbiz και μίλησαν στέλνοντας τις ευχές τους για το 2017 σε όλους εσάς.

Φαίη Σκορδά: Εύχομαι για το 2017, υγεία ευτυχία, χαρά και πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα.

Μαρία Μπεκατώρου: Υγεία σε όλο τον κόσμο. Είμαι σίγουρη ότι το 2017 θα είναι καλύτερο από το 2016, Να έχουμε υγεία, λεφτάκια και ανθρώπους που τους αγαπάμε και μας αγαπάνε και που τους εμπιστευόμαστε.

Κατερίνα Καινούργιου: Εύχομαι το 2017 να είναι γεμάτο με υγιείς ανθρώπους και στο σώμα και στη ψυχή. Λιγότερος πόνος και περισσότερες χαρές και στιγμές ευτυχίας. Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά, τις πληγές που άνοιξε το 2016, το 2017 να τις γιατρέψει, όχι μόνο επιφανειακά, αλλά και ριζικά και να σας δώσει δύναμη για να παλέψετε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και τα όνειρα σας. Περισσότερα παιδικά χαμόγελα σε όλο τον κόσμο, λιγότερα δάκρυα, λιγότερη θλίψη, τα όνειρα σας, ευχές μου.

Αντώνης Βλοντάκης: Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, περισσότερη Λογική, λιγότερο συναίσθημα ίσως, περισσότερη αισιοδοξία, λιγότερη εγωπάθεια και περισσότερη χαρά.

Τόνια Σωτηροπούλου: Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει ισορροπία, να φέρει πάρα πολύ αγάπη, υγεία, ελπίδα και πάνω από όλα ειρήνη.

Βάσω Λασκαράκη: Εύχομαι υγεία, χαρά και να είμαστε προς πάντων αισιόδοξοι για το 2017 γιατί το 2016 δεν ήταν και πολύ ωραίο. Να έχουμε την υγεία μας και να χαμογελάμε.

Θέμης Γεωργαντάς: Yγεία, αγάπη και… σεξάκι. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στη πορεία. Καλή χρονιά.

Σίσσυ Χρηστίδου: Υγεία, ευτυχία, χαρά. Να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και να έχουμε θετικό τρόπο σκέψης.

Μαρία Κορινθίου: Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους τους αναγνώστες του FTHIS.GR. Να έχουμε υγεία και να χαιρόμαστε τη κάθε στιγμή με τους δικούς μας ανθρώπους που είναι δίπλα μας και τους αγαπάμε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Υγεία πάνω από όλα και πολλά χαμόγελα για τους Έλληνες που τα τελευταία χρόνια περνούν πολύ δύσκολα.

Ελένη Τσολάκη: Εύχομαι το 2017 να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας και την ελπίδα για καλύτερες μέρες που προσδοκούν να έρθουν.

Κατερίνα Στικούδη: Ναι στην αγάπη, όχι στους χωρισμούς.

Μαντώ Γαστεράρου: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, πάνω από όλα. Είναι το σημαντικότερο. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη να βρουν μια ζεστή αγκαλιά και ένα σπίτι.

Όθωνας Μεταξάς: Να ευχηθώ το σημαντικότερο, υγεία και μετά ελπίδα και όνειρα.

To FTHIS.GR  σας εύχεται Καλή Χρονιά!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR