counter

Happy Family: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με τη μητέρα της και την αδερφή της

Happy Family: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με τη μητέρα της και την αδερφή της
Happy Family: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με τη μητέρα της και την αδερφή της

Ένας λόγος που η Σταματινά Τσιμτσιλή είναι ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, είναι πως δεν ξεχνά ποτέ τους ανθρώπους που καθημερινά την βοηθούν και στέκονται πάντα δίπλα της θέλοντας μόνο το καλύτερο για εκείνη. Η παρουσιάστρια του Happy Day μέσα από την εκπομπή της αλλά και τις συνεντεύξεις της, έχει μιλήσει με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια για την μητέρα της, Παναγιώτα, αλλά και την αδερφή της, Μαίρη.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλά on air για την απόφαση της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία μετά από μια δύσκολη προσωπική στιγμή

Οι δύο γυναίκες μπορεί να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι κατά καιρούς δημόσιες εμφανίσεις τους στο πλευρό της παρουσιάστριας, κάνουν τους τηλεθεατές να επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Κατάλαβα ότι μοιάζω τόσο πολύ στη μαμά μου Παναγιώτα όταν έγινα κι εγώ μητέρα, περισσότερο από συμπεριφορές που υποσυνείδητα μου βγαίνουν, θεωρώ ότι πήρα την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά της. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, γιατί, παρά τον θάνατο του πατέρα μου, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

To FTHIS.GR συγκέντρωσε μερικές από τις οικογενειακές φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις γυναίκες της ζωής της:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR