counter

Happy Birthday! Γενέθλια στον Άγιο Δομίνικο για τον Σάκη Τανιμανίδη

Happy Birthday! Γενέθλια στον Άγιο Δομίνικο για τον Σάκη Τανιμανίδη
Happy Birthday! Γενέθλια στον Άγιο Δομίνικο για τον Σάκη Τανιμανίδη

Τα γενέθλιά του είχε χθες, 30 Απριλίου, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής που φέτος βιώνει μαζί με τους παίκτες του Survivor την εμπειρία του reality επιβίωσης, διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του και δεν χάνει ευκαιρία να το δηλώνει.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο.

Σήμερα που κλείνω τα 36 μου χρόνια είμαι πιο χαρούμενος απο ποτέ... ειμαι χαρούμενος για κάθε εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι σήμερα, για κάθε μέρα που έχει περάσει απ’ο πάνω μου, για κάθε ρυτίδα που έχει εμφανιστεί στο προσωπό μου, για κάθε μου ατέλεια, για κάθε χαμόγελο που έχω σκάσει και ακόμα περισσότερο για κάθε χαμόγελο που έχω χαρίσει.

Μετά απο όλα αυτά νοιώθω γεμάτος, πολλές φορές ακόμα και κουρασμένος ... αλλά κάθε φορά ακούω ξανά τη μουσική της ζωής και με ξεσηκώνει να κάνω κι άλλα, να πάω πιο μακριά και να χορέψω στο ρυθμό της! Κάθε μέρα που περνάει είναι για όλους μας ένα μεγάλο δώρο, αρκεί να θέλεις κι εσύ να ακούσεις "τη μουσικη"..... 🎶Σας ευχαριστώ όλους για τις θερμές ευχές!

Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR